Ion Ţiriac a început ziua cu o SUPER LOVITURĂ. Va încasa 35 de milioane de euro de la PRIMĂRIE

Ion Ţiriac a obţinut prelungirea acordului cu Primăria Madrid pentru turneul de tenis pe care îl organizază în capitala Spaniei. Miliardarul român va încasa peste 35 de milioane de euro în următorii 10 ani.

05 dec. 2018, 05:49
Ion Ţiriac a început ziua cu o SUPER LOVITURĂ. Va încasa 35 de milioane de euro de la PRIMĂRIE

Marti a avut loc, la sediul Primariei Madrid, o intalnire intre autoritati si reprezentantii turneului patronat de Ion Ţiriac. La finalul acestei intalniri, municipalitatea a anuntat ca exista un acord verbal si ca mai mult ca sigur turneul va ramane in capitala Spaniei pentru urmatorii 10 ani.

Ion Ţiriac s-a întors la marea sa IUBIRE. Gest INCREDIBIL făcut de CEL MAI BOGAT ROMÂN

„Suntem foarte aproape sa semnam prelungirea. Ori acum in decembrie, ori in ianuarie. Mai trebuie sa isi dea ok-ul si cei de la comisia de urbanism si mediu, dar suntem foarte aproape”, a spus Luis Cueto, coordonatorul general al Primariei Madrid, citat de Europa Press.

Ion Ţiriac a făcut cel mai scump cadou din viaţa lui: valorează O AVERE. Cine este fericitul BENEFICIAR

Primaria Madrid si-a luat angajamentul sa-i plateasca lui Ion Tiriac peste 35 de milioane de euro in urmatorii zece ani pentru a tine turneul in capitala Spaniei. In primul an de la intrarea in vigoare a contractului, Tiriac va incasa 3,5 milioane de euro, iar suma va creste treptat si va ajunge la 4,1 milioane de euro pe an, conform ABC.es. Mai mult, Primaria Madrid a promis ca va construi o noua arena langa Caja Magica, tot la solicitarea lui Ion Ţiriac.