Ion Ţiriac a încercat să îl impresarieze pe Michael Schumacher. Cum l-a refuzat pilotul: Nu schimbi o echipă câştigătore

Celebrul om de afaceri Ion Ţiriac a încercat să îl convingă pe Michael Schumacher să renunţe la un contract şi să semneze cu el.  Mutarea a fost făcută publică de managerul fostului pilot de Formula 1, Wiil Weber.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 07:38
Ion Ţiriac a încercat să îl impresarieze pe Michael Schumacher. Cum l-a refuzat pilotul: Nu schimbi o echipă câştigătore

Ion Ţiriac a încercat în zadar să îl managerieze pe Schumacher deoarece acesta a refuzat propunerea primită de afaceristul român.

Citeşte şi: Ion Ţiriac îl apără pe proprietarul abatorului din Germania şi arată statele de plată: „Românii câştigă şi 3.000 de euro pe lună”

„În cei mai bine de 25 de ani în care am lucrat împreună mai mulți manageri au încercat să pună mâna pe Michael Schumacher, iar printre ei s-a aflat și Ion Țiriac. Dar nimeni nu a putut distruge colaborarea. Michael a spus întotdeauna ‘niciodată nu schimbi o echipă câștigătoare’. Întotdeauna a fost acolo pentru mine, de partea mea. Asta îl deosebește de alti oameni”, a afirmat Willi Weber, conform Der Westen.

Ion Țiriac este bun prieten cu Bernie Ecclestone, alături de care a dorit chiar să pună controlul asupra tenisului mondial în 2003. În plus, Țiriac a încercat în ultimii ani să aducă inclusiv o cursă de Formula 1 în România, profitând de relațiile pe care le are.

Celebrul pilot de Formula 1 a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble, Franţa-

Schumacher fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.


loading...