Ion Ţiriac a jignit-o grav pe Serena Williams. Ce replică i-a dat soţul sportivei, miliardarul Alexis Ohanian

Ion Ţiriac a declarat despre Serena Williams că ar trebui să se retragă din tenis, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

04 ian. 2021, 23:13
Ion Ţiriac a jignit-o grav pe Serena Williams. Ce replică i-a dat soţul sportivei, miliardarul Alexis Ohanian

Ion Ţiriac a jignit-o grav pe Serena Williams chiar la postul public de televiziune.

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Ţiriac în emisiunea „Reţeaua de idoli”, de la TVR.

Alexandra Cadanţu: „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost şocată!”

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând o postare a unui articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ion Ţiriac.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Alexis Ohanian.

Ion Ţiriac, război vechi cu Serena Williams

Ion Ţiriac, care deţine licenţa turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu este la prima remarcă controversată despre sportiva din SUA. În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat Sport Bild că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Williams, Ţiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin”..


loading...