VESTE URIAŞĂ pentru Ion Ţiriac. Acum poate primi BANII

Ion Țiriac este președinte cu acte în regulă al Federației Române de Tenis, după ce alegerea sa în fruntea forului, contestată de reprezentantul clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, a fost recunoscută de instanţă.

11 iun. 2020, 19:51
VESTE URIAŞĂ pentru Ion Ţiriac. Acum poate primi BANII

Federaţia Română de Tenis a obşionut recunoaşterea noii conduceri în instanţă, după ce a câştigat la Curtea de Apel procesul intentat de reprezentantul clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, prin care acesta contesta alegerea lui Ion Ţiriac ca preşedinte al FRT.

Astfel, potrivit regelementărilor Legii Sportului, FRT va putea beneficia de finanțare de la bugetul de stat prin fondurile alocate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Marius Vecerdea, sancţionat de Tribunalul Bucureşti. Finul lui Klaus Iohannis se luptă în instanţă cu Ion Ţiriac

„Prin hotărârea definitivă pronunţată astăzi, 11.06.2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile formulate de asociaţiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp şi Triumf 2000 împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus înscrierea noii componenţe a organelor de conducere ale Federaţiei Române de Tenis, votată prin hotărârea Adunării Generale de Alegeri din 19.06.2019.

În consecinţă, înscrierea noii componenţe a organelor de conducere a fost confirmată cu titlu definitiv de instanţele de judecată. Comitetul Director al FRT este compus din Ioan Ţiriac – Preşedinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecşor şi Adrian Marcu – Vicepreşedinţi.

Demersurile de înscriere în Registrul Federaţiilor a noilor organe de conducere au fost tergiversate timp de 1 an în principal din cauza acţiunilor abuzive ale asociaţiei Tenis Club Pamira, care a fost şi amendată de Tribunalul Bucureşti pentru exercitarea cu rea-credinţă a drepturilor procesuale.

Această tergiversare a condus la pierderea de către FRT a finanţării din partea MTS pentru anul în curs, aspect ce a afectat şi afectează nedrept şi grav dezvoltarea tenisului românesc, în special sectorul de copii şi juniori.

Contrar credinţei manifestate de asociaţia Tenis Club Pamira, formularea de multiple cereri şi acuzaţii lipsite de temei şi defăimătoare nu poate înfrânge adevărul judiciar constatat printr-o hotărâre judecătorească cu caracter definitiv”, se arată într-un comunicat de presă al FRT.

Ion Ţiriac, dezvăluiri în premieră: „M-am dus ca un olog cu şapca-n mână la Iohannis”. Ce i-a cerut miliardarul şi ce a primit