Ion Ţiriac a răbufnit: „Pe ei cine-i judecă? Cine-i de vină?! Mortul!”

Ion Ţiriac  a avut un punct de vedere referitor la situația Simonei Halep, după ce  TAS i-a redus suspendarea Simonei pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, iar jucătoarea de tenis s-a întors pe teren.

05 apr. 2024, 21:22
Ion Ţiriac a răbufnit: „Pe ei cine-i judecă? Cine-i de vină?! Mortul!”
Ion Țiriac o susține pe Simona Halep până la capăt

Ion Ţiriac este om care i-a urmărit cariera Simonei îndeaproape și spune că „eu nu cred că Halep a câștigat ceva, ci cred că i s-a făcut dreptate”.

Ion Țiriac: „Ar trebui să-i luăm p-ăștia de la laborator și să-i întrebăm dacă sunt normali la cap?!”

„Cu tot ce-avea ea pe masă, unii au judecat-o așa… Și îi întreb eu pe ei cine-i judecă? Pe ăia care au găsit-o și i-au dat patru ani înainte să judece toate probele. Ar trebui să-i luăm p-ăștia de la laborator și să-i întrebăm dacă sunt normali la cap?! Și dacă-și dau seama că se joacă cu viețile. Viețile unor tineri! Și-atunci cine-i de vină?! Mortul! Doar că Halep nu-i de vină!”, a explicat omul de afaceri la „Prietenii lui Ovidiu”.

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia, dacă Halep ar trebui să dea în judecată Academia Mouratoglou, Țiriac a punctat scurt: „Prefer să nu răspund la întrebare!”.

Simona Halep, prinsă cu minciuna! Situaţia jenantă la care s-a expus fostul lider WTA VIDEO
Dar a avut altceva de punctat referitor la Roxadustat:„Ăsta nu a fost un produs nou inventat de Mouratoglou. Era un produs care se cunoaște de foarte multă vreme”.  „Eu am fost la domnul Mouratoglou. El scoate câteva zeci de studenți în fiecare an care zboară la facultățile din Statele Unite, în burse pentru tenis. Sigur că domnul sau echipa are o responsabilitate. Care responsabilitate se duce la fabricant.

Ăla care a făcut produsul trebuie să spună de ce a fost produsul contaminat. Contaminat cu energie atomică, cu ce?! Eu nu sunt în locul lui Halep! Dar eu i-aș rade pe toți!”, a mai spus Ion Țiriac în studioul GSP.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros!

Turneul de la Madrid este programat între 22 aprilie și 5 mai. Simona Halep a câștigat trofeul de la Madrid în două rânduri. În 2016, Halep a reușit să își apere titlul cucerit cu un an mai devreme.

Simona Halep se pregătește pentru participarea la Roland Garros, primul său turneu de Grand Slam după ce a revenit după suspendare.

Chiar dacă a mai rămas mai bine de o lună până la startul turneului de la Roland Garros, unde Simona Halep a cucerit trofeul în 2018, casele de pariuri au acordat deja cotele pentru favoritele turneului de la Paris.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA

Revenită pe teren după o suspendare îndelungată, campioana din 2018 este departe de a fi una dintre favoritele la câștigarea trofeului. OddsJet i-a acordat sportivei noastre cota 23.00 și este a șaptea jucătoare în această ierarhie, la egalitate cu Maria Sakkari și Marketa Vondrousova.

Înaintea lui Halep se numără jucătoare precum Karolina Muchova, Mirra Andreeva, Elena Rybakina, Coco Gauff sau Aryna Sabalenka. De departe, favorita numărul unu este Iga Swiatek, care are o cotă de 1.95. Vegas Insider i-a acordat sportivei noastre cota 24.

”Mulțumesc mult Mutua Madrid Open pentru wildcard! Madrid a fost mereu un turneu special pentru minue, am amintiri frumoase și sunt recunoscătoare că pot să fac și mai multe”, a scris Halep pe pagina sa oficială de Instagram.