Răsturnare de situaţie pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA

În ultimele zile, au apărut informații contradictorii cu privire la participarea Simonei Halep la turneul de la Rouen. În timp ce inițial se specula că românca ar fi primit și acceptat un wild-card din partea organizatorilor, realitatea este cu totul alta.

03 apr. 2024, 08:00
Răsturnare de situaţie pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA
Răsturnare de situaţie pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA

Răsturnare de situaţie pentru Simona Halep. Conform unui anunț oficial făcut de organizatorii turneului de la Rouen, Simona Halep nu a primit niciun wild-card până în acest moment. Această veste vine în contextul în care sportiva a declarat forfait din motive medicale pentru meciul de Billie Jean King Cup al României cu Ucraina, programat pentru 12-13 aprilie, cu doar câteva zile înainte de debutul WTA Rouen.

„Ce putem să spunem este că noi mai avem un wild-card pe care încă nu l-am acordat. Așteptăm mai multe informații, iar în zilele următoare ne vom decide cui îl vom oferi. Deocamdată, Simona Halep nu este pe lista participanților la turneul nostru”, au comunicat organizatorii de la Rouen, conform iamsport.ro.

Citeşte şi: Simona Halep, atacată violent pentru ultima decizie: „Îşi bate joc!”. Fostul lider WTA abia a revenit în competiţii după suspendarea pentru dopaj

Se pare că problemele medicale pe care Simona Halep le-a acuzat în timpul meciului cu Paula Badosa, primul disputat după revenire, ar putea fi un factor crucial în decizia organizatorilor de la WTA Rouen. Este foarte probabil ca aceștia să aștepte informații suplimentare despre starea de sănătate a Simonei Halep pentru a decide cine va primi ultimul wild-card disponibil.

Citeşte şi: Reacţie violentă la adresa Simonei Halep: „S-a dopat şi s-a dopat la greu!”. Ce a spus Sorana Cîrstea după revenirea rivalei sale

În acest moment, situația rămâne incertă, iar fani ai Simonei Halep și observatori din lumea tenisului sunt cu ochii pe evoluția evenimentelor înaintea începerii turneului de la Rouen.