Ion Ţiriac, afacere CONTROVERSATĂ. Care este legătura cu un fost PREMIER asociat cu MAFIA

Ion Ţiriac a perfectat, recent, o afacere de 8 milioane de euro, iar speculaţiile încep să apară după ce s-a aflat despre legătura cu un fost prim ministru acuzat de relaţii cu mafia.

24 mai 2018, 05:22

Ion Țiriac a intrat în posesia unei proprietăți de peste 2.000 de hectare din Toscana, pentru care, conform informațiilor transmise de Profit.ro, a plătit 8 milioane de euro. Acum s-a aflat că proprietatea se află în Semproniano, o comună în provincia Grosseto, Toscana, din centrul Italiei, cu o populație de doar 1.153 de locuitori.

CUTREMUR în TENIS. Anunţ ŞOC făcut de Ion Ţiriac la Madrid

„O companie de holding a lui Ion Tiriac este noul proprietar al patrimoniului istoric”, a anunțat presa italiană vânzarea proprietății construite în 1240. Poprietatea este Tenuta Cortevecchia, o fermă ecologică funcțională cu peste 2.300 de hectare, înconjurată de chiparoși, care oferă și unități de cazare rustice amenajate în clădiri tradiționale toscane.

În toamnă, Țiriac a arătat că proprietatea i-a aparținut fostului premier Giulio Andreotti, considerat unul din cei mai influenți oameni politici ai Italiei. În 1993 a fost judecat pentru legături cu mafia, care i-ar fi lichidat adversari politici. Deși s-a stabilit că s-a întâlnit cu membri ai mafiei, instanța l-a achitat pe Giulio Andreotti.

Ion Ţiriac, în mijlocul unui scandal cu tentă sexuală. O jucătoare de top îl acuză pe miliardar

„Proprietatea valora 40 de milioane de euro, dar au pus-o în vânzare, la început, cu 20 de milioane de euro, pentru că avea datorii, iar prețul a ajuns în cele din urmă la 8 milioane de euro. Gratis!”, a spus Ion Țiriac.