ION ŢIRIAC, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre candidatura la ALEGERILE PREZIDENŢIALE. Planul pus la cale de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Ion Țiriac a vorbit la o emisiune de televiziune despre situaţia din România, referindu-se şi la o posibilă candidatură a sa la preşedinţia României.

01 feb. 2019, 06:43
ION ŢIRIAC, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre candidatura la ALEGERILE PREZIDENŢIALE. Planul pus la cale de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Ion Țiriac a făcut o serie de declarații spumoase la adresa DNA.

„Sunt alte priorităţi iar, din păcate, politicienilor noştri le e frică pentru toate dosarele care apar peste noapte pentru unul, pentru altul pentru corupţie. După părerea mea, DNA, ăştia de la Fisc cu corupţia, pe noi ne-au nenorocit. Ne-au pus o talangă de gât cu corupţie, a spus Ion Țiriac.

Ion Ţiriac face ANUNŢUL MOMENTULUI. Este o premieră absolută în istoria ROMÂNIEI

Întrebat dacă se gândeşte să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an miliardarul a spus că la vârsta lui nu se mai pune problema de aşa ceva, dar că dacă ar da timpul înapoi cu 30 de ani s-ar gândi serios la acest lucru.

Ion Ţiriac, bărbat fatal şi la 80 DE ANI. Cine este femeia care l-a cucerit pe MILIARDAR

Ion Țiriac se gândeşte să-şi consolideze afacerile, dar este supărat pe statul român, care periodic i-a pus piedici pentru a reuşi să dezvolte ceva pentru comunitate.