Ion Ţiriac are de primit o sumă uriaşă din partea Guvernului Ungariei

Ion Ţirian are de primit o sumă uriaşă din partea Guvernului Ungariei, după ce a mutat turneul de tenis masculin de la Bucureşti la Budapesta. Miliardarul român trebuia să-şi primească banii încă din luna octombrie a anului trecut. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 09:44
Ion Ţiriac are de primit o sumă uriaşă din partea Guvernului Ungariei

Suma pe care Ion Țiriac o are de primit din partea Guvernului Ungariei este de 370.000 de euro. Pentru a-şi recupera cât mai repede banii, omul de afaceri i-a trimis o scrisoare ministrului Sporturilor din țara vecină, Tunde Szabo, potrivit ziare.com, care citează index.hu.

Conform presei din tara vecină, Guvernul Ungariei ar fi virat banii în conturile Federaţiei de Tenis de la Budapesta, însă banii nu au mai ajuns la Ţiriac. Politicienii din Ungaria nu vor să lase acest caz la voia întâmplării, acesta fiind dezbătut într-o viitoare ședință a Federației.

Deranjati de numeroasele controale, oficialii Federaţiei de Tenis din Ungaria s-au opus anul trecut mutării turneului de tenis feminin de la Bucureşti la Budapesta, deşi Guvernul semnase actele cu proprietarul licenţei.

Citeşte şi Ion Ţiriac a donat 100.000 de dolari australieni pentru incendiile care au afectat ţara