Ion Ţiriac, de nerecunoscut la Roland Garros. Cum a apărut fostul tenismen în loja pentru care plătește 80.000 euro

Foștii jucători de tenis Ion Țiriac și Ilie Năstase au asistat și anul acesta la al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Alături de ei în loja închiriată de cel mai bogat român la Roland Garros a fost și fosta gimnastă de 10 Nadia Comăneci.

09 iun. 2023, 13:51
Ion Ţiriac, de nerecunoscut la Roland Garros. Cum a apărut fostul tenismen în loja pentru care plătește 80.000 euro

Ion Ţiriac, Ilie Năstase și Nadia Comăneci s-au aflat în tribune la semifinalele feminine. Cei trei sportivi au urmărit meciul dintre Aryna Sabalenka și Karolina Muchova.

Cel mai bogat român și fostul jucător de tenis Ion Țiriac are închiriate cele mai bune locuri pe arena „Philippe Chatrier”. El i-a invitat pe Ilie Năstase și Nadia Comăneci în loja de la Roland Garros pentru care miliardarul scoate din buzunar 80.000 de euro anual.

Citește și: Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie dură împotriva sportivelor din Ucraina. „O ruşine totală!”

Cei trei foști sportivi români au trezit interesul cameramanilor Eurosport, care i-au filmat de mai multe ori pe parcusul meciului.

Soarele arzător nu a fost pe placul milionarului român, așa că la un moment dat Ion Țiriac a făcut schimb de şepci cu o domnișoară aflată în lojă, care i-a dat pălăria ei, conform prosport.ro.

Citește și: Lovitură teribilă! Simona Halep a rămas fără un super-contract după suspendare, banii merg la Hagi!

Nadia Comăneci a ținut să imortalizeze momentul și a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase înainte de meciul din semifinale de la Roland Garros.

Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Ion Țiriac