Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie dură împotriva sportivelor din Ucraina. „O ruşine totală!”

Alexandru Ţiriac a reacţionat dur după gestul făcut de Elina Svitolina la finalul meciului de la Roland Garros cu Aryna Sabalenka. Ucraineanca nu şi-a salutat adversara la final, lăsând-o, efectiv, cu ochii-n soare la fileu! Elina Svitolina anunţase, înaintea turneului, că nu le va saluta pe sportiovele din Rusia şi Belarus.

07 iun. 2023, 19:55
Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie dură împotriva sportivelor din Ucraina. „O ruşine totală!”
Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie dură împotriva sportivelor din Ucraina. "O ruşine totală!"

Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie dură împotriva sportivelor din Ucraina. După meciul dintre Aryna Sabalenka, clasată pe locul 2 WTA, și Elina Svitolina, care ocupă locul 192 în clasamentul mondial WTA,sportiva din Belarus a mers, după cum se întâmplă mereu, la fileu, așteptând ca adversara ei să dea mâna cu ea, aceasta a ignorat-o total. Elina Svitolina, care vine din Ucraina, a avut acest gest nesportiv față de adversara ei pentru că aceasta este din Belarus, ţară care susţine războiul Rusiei din Ucraina.

Citeşte şi: Ioana Țiriac face furori pe Instagram! Iată care e pasiune ascunsă a unicei fiicei a miliardarului român

„Competițiile sportive la nivel internațional ar trebui să sporească înțelegerea, respectul și pacea dintre națiuni. Pierre de Coubertin. Fără strângere de mână? Fără drapel? Fără identitate? O rușine totală”, a scris Alexandru Ţiriac pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea și Țiriac Jr. și-au găsit locul perfect pentru „cuibușorul lor de nebunii”. Iată unde se va muta celebrul cuplu: „E raiul pe pământ”

La conferința de presă de după meci, Aryna Sabalenka a ales să nu critice gestul adversarei ei, spunând că o admiră foarte mult, sportiva din Belarus declarând că aceasta nu merita să fie huiduită de către public!