Ion Țiriac, declarații șocante despre nivelul de trai al românilor: „S-a făcut benzina peste un euro. Asta înseamnă că o ducem bine”

Ion Țiriac a făcut o serie de declarații care au stârnit o serie de controverse. Acesta a afirmat că românii o duc foarte bine, iar acest lucru poate fi observat pe șoselele țării.

14 feb. 2024, 23:30
Ion Țiriac, declarații șocante despre nivelul de trai al românilor: „S-a făcut benzina peste un euro. Asta înseamnă că o ducem bine”
Ion Țiriac, declarații șocante despre nivelul de trai al românilor: „S-a făcut benzina peste un euro. Asta înseamnă că o ducem bine”

Ion Țiriac, declarații șocante despre nivelul de trai al românilor. Miercuri, la Ateneul Român, Mircea Lucescu, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar și Cătălin Chirilă au fost onorați cu cele mai prestigioase premii în cadrul Galei Sportului Românesc 2023. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat numeroși foști și actuali sportivi, personalități care au scris istorie în domeniu, reprezentanți ai autorităților și chiar președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Citește și: Actorul Ion Haiduc a transmis un mesaj important pentru tânăra generație. ”Veniți să ne mai vedeți cât mai suntem în viață. O să plecați mai bogați”

Mircea Lucescu a fost distins cu Premiul special al Agenției Naționale pentru Sport, cunoscut și ca „Legenda sportului”. Trofeul i-a fost înmânat de către o altă figură emblematică, Ion Țiriac, care a glumit spunând că a ajuns la Ateneul Român după un drum mai lung decât se așteptase, constatând în glumă că „românii au prea mulți bani”.

„Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulţi bani. S-a făcut benzina peste un euro, dar maşinile sunt tot mai multe. Asta înseamnă că o ducem bine. Cum să facem să o ducem mai bine în sport. Avem talent”, a afirmat Ţiriac, vorbind depre fenomenul canotaj înainte de a-i mulţumi lui Mircea Lucescu pentru ce a făcut pentru sportul românesc.

Fiul miliardar al lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion, a venit cu un mesaj manifest pentru toţi românii. Chiar dacă face parte dintr-o familie de miliardari, fiul cel mare al magnatului a vorbit despre un sistem de valori în care nu-şi are loc averea propriu-zisă.

Alexandru Ion susţine că un om îşi poate măsura bogăţia prin felul în care îi poate ajuta pe cei din jurul său. „Aşa vei muri sărac”, e mesajul fiului lui Ţiriac pentru cei care nu-şi ajută aproapele.

„Cea mai mare diferenţă pe care o poate face cineva este să nu transforme totul în bani (dolari), ci în câte vieți poate îmbunătăți. Dacă obiectivul final este să te îmbogățeniști, atunci mori sărac indiferent de câți bani ai adunat”, a fost mesajul scris de fiul lui Ion Ţiriac.

Citește și: Eliminare surpriză de la Power Couple România! Nimeni nu se aștepta ca ei să părăsească concursul!