Tentativă de răpire a lui Ion Ţiriac! „L-au căutat pe Google şi au văzut cât de bogat este”

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, iar acest lucru îl expune nu doar din punct de vedere al celebrității, ci şi unor potenţiale pericole.

23 dec. 2022, 10:38
Tentativă de răpire a lui Ion Ţiriac! „L-au căutat pe Google şi au văzut cât de bogat este”
”L-au căutat pe Google pe Ţiriac şi au văzut cât de bogat este

Presa din Anglia a făcut o dezvăluire uimitoare în ceea ce îl privește pe fostul teniman Ion Ţiriac, căruia nu i s-a permis să-l viziteze la închisoare pe Boris Becker, pe motiv că ar putea fi răpit.

Datorită averii sale considerabile, Țiriac a fost considerat o țintă în acest sens, iar britanicii nu au vrut să-și asume riscul.

Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Huntercombe, din cauza temerilor pentru siguranţa lui.

O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare. Lui Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită, au precizat britanicii, de la The Guardian, conform Digisport.ro.

”L-au căutat pe Google pe Ţiriac şi au văzut cât de bogat este. Imediat au considerat că ar fi în pericol”, a spus Boris Becker, în interviul acordat după eliberarea din închisoare.

Boris Becker a fost eliberat joia trecută după opt luni de închisoare în Regatul Unit pentru infracţiuni financiare, pentru a se întoarce în Germania.

Citeşte şi: VIDEO Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. Clipul a devenit viral: „La înălţime”