Ion Ţiriac, internat în spital din cauza coronavirusului: „Am luat în Statele Unite”

Ion Ţiriac, internat în spital din cauza coronavirusului. Omul de afaceri a povestit prin ce chinuri a trecut după ce s-a infectat cu Covid. A contractat virusul în America și a ajuns la spital ân Germania, acolo unde a stat internat opt zile.

06 mart. 2022, 18:02
Ion Ţiriac, internat în spital din cauza coronavirusului: „Am luat în Statele Unite”
Ion Ţiriac, internat în spital din cauza coronavirusului

Ion Ţiriac, internat în spital din cauza coronavirusului. A avut noroc de fiul său, care l-a dus într-un spital din Germania, acolo unde a stat timp de opt zile.

Citeşte şi: Ion Ţiriac îmbătrâneşte, dar nu se predă! Miliardarul a ieşit în oraş pe un „cal alb” de sute de mii de euro FOTO

Ion Ţiriac, internat în spital din cauza coronavirusului

Am avut COVID, unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania.

Apoi m-am săturat și am venit acasă. E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, a afirmat Ion Țiriac, la Gsp.ro.

Ion Ţiriac construieşte un complex de nataţie cu bazin olimpic

Ion Ţiriac construieşte un complex de nataţie cu bazin olimpic ce va cuprinde un bazin de înot olimpic cu dimensiunile de 50 metri x 25 metri, un bazin pentru recuperare cu dimensiunile de 10 metri x 25 metri, gradene pentru public și sportivi de aproximativ 790 locuri, vestiare pentru sportivi și oficiali, vestiare publice, săli de forță, zonă de recuperare, saună umedă și uscată, hammam, cabinete medicale, grupuri sanitare publice, garderobă, cabină de arbitraj, cabină de presă și spații de birouri pentru administrație, potrivit Profit.ro.

Tribuna pentru spectatori se va afla pe latura de est a bazinului și are o lungime de 43,80 metri și este împarțită în două sectoare cu 9 rânduri, rezultând o capacitate totală a tribunei de 516 locuri dintre care 48 de locuri la loja și 468 de locuri pentru public.

Tribuna pentru sportivi se află pe latura de nord a bazinului și are o lungime de 23,50 metri și este împărțită într-un sector cu trei scări, rezultând o capacitate totală a tribunei de 297 locuri. (Citeşte AICI mai multe detalii)