Ion Țiriac la plajă cu o misterioasă brunetă sexy! Incredibil, cum arată miliardarul la 82 de ani FOTO

Ion Țiriac are o avere de aproape două miliarde de euro, dar preferă să se odihnească pe litoralul românesc. Omul de afaceri a fost surprins de paparazzi în timp ce se relaxa la mare împreună cu o brunetă sexy.

29 iul. 2021, 12:21

Ion Țiriac la plajă cu o misterioasă brunetă sexy. Ion Ţiriac este într-o formă de invidiat! Miliardarul în vârstă de 82 de ani a scăpat de canicula din Bucureşti şi a mers, în week-end, să se relaxeze la Mamaia. În fiecare an, fostul mare tenisman semnează condica pe plaja de la Caelia, unde fostul fotbalist Ciprian Marica deţine un complex de apartamente. Tot acolo are un apartament şi Ilie Năstase.

Ion Țiriac la plajă cu o misterioasă brunetă sexy

Ion Ţiriac a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce se relaxa pe un şezlong plasat ilegal chiar la malul mării. Nici de această dată nu a venit singur, ci însoţit de o brunetă sexy, misterioasă, care i-a ţinut companie la şedinţa de bronzat. Aceasta părea să aibă o relaţie destul de apropiată cu miliardarul, căci la un moment dat tânăra şi-a amplasat „strategic” telefonul chiar pe abdomenul acestuia. Cei doi au stat câteva ore bune la plajă, sub atenta supraveghere a bodyguarzilor. La orele prânzului, Ion Ţiriac nu s-a ferit să ia noua plajă din staţiunea Mamaia la picior, chiar dacă distanţa până la hotel nu era de ici de colo, pentru a merge împreună cu bruneta să ia masa.

Laurette a spus adevărul despre relaţia cu Ion Ţiriac: „Când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere”

Ion Ţiriac a fost părăsit recent de iubita lui mai tânără. Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, nu a mai fost prezenta la ziua de naştere a miliardarului român, sărbătorită la Madrid, pe 9 mai. Cei doi erau de nedespartit la momentele importante din viata lor, insa acum, din cate se pare, povestea lor de dragoste a luat sfarsit.