Ion Ţiriac, mesaj pentru Gică Hagi. Ce a spus cel mai bogat român despre „Rege”

Ion Țiriac nu a scăpat niciun prilej de a taxa neregulile din fotbal. Dialogul purtat la distanță cu Ionuț Negoiță pe tema soartei lui Dinamo l-a făcut pe miliardar să remarce realizările lui Gică Hagi la Viitorul.

02 mart. 2020, 19:07
Ion Ţiriac, mesaj pentru Gică Hagi. Ce a spus cel mai bogat român despre „Rege”

Ion Țiriac este convins că mai mulți de Gică Hagi în România ar creşte nivelul fotbalului de la noi.

S-a aflat marele secret al celui mai bogat român. Care este porecla lui Ion Ţiriac

„Hagi e unul singur. Dacă ar fi vreo 50 de Hagi mititei în ţara asta, vă promit eu că ne-am uita la fotbal cu alţi ochi decât ăia cu care ne uităm azi. Hagi este unul singur. Am spus-o şi la Iaşi. La Iași, am fost acolo, dacă se realizează şi au toate premisele să facă acest centru regional de tenis, o să fie pe departe cel mai mare în România. 23 de terenuri, şase acoperite, cu cămin cu grădiniţă, cu tot ce trebuie la un loc. Şi domnul Boc (n.r. – Emil Boc, primarul Clujului) ne-a confirmat că-l face la Cluj, imediat (n.r. – Centru Regional de Tenis). Lângă Braşov, la Cristianu Mare, tot un primar. E vorba de om, nu de oraş. Cel puţin cele patru se pot face la tenis”, a declarat Ion Ţiriac.

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii, face dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre MILIARDAR

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, fiind proprietarul unui număr mare de firme în domeniul bancar, auto și cel al transporturilor. Este primul român care a intrat în lista Forbes a miliardarilor lumii fiind cotat ca având o avere personală în jur de 2 miliarde de euro.