Ion Ţiriac noi dezvăluiri uimitoare: „I-am zis patronului de la PSG să luăm Dinamo”

Ion Țiriac a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a vorbit și despre Dinamo și starea actuală a fotbalului românesc.

27 aug. 2020, 07:11
Ion Ţiriac noi dezvăluiri uimitoare: „I-am zis patronului de la PSG să luăm Dinamo”

Ion Țiriac a declarat că i-a propus afaceristului Nasser Al-Khelaifi, șeful lui PSG, să investească la Dinamo. Miliardarul român a mai dezvăluit că Nasser, fost jucător de tenis, intenționează să cumpere turneul Masters 1000 de la Madrid, pe care Țiriac îl deține încă din 2009.

Eu cunosc niște proprietari de cluburi. Pe proprietarul lui Paris Saint-Germain îl cunosc bine de tot, aproape a cumpărat Madridul (n.a – turneul de tenis). În fotbal, e o industrie, nu mai e ca pe vremea noastră. Îți dau cuvântul meu de onoare că i-am zis lui Nasser: «Hai să luăm Dinamo București!». Doha a început fotbalul acum 15 ani, iar emirul a făcut din sport prioritatea numărul unu„, a spus Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

Citeşte şi Ion Ţiriac, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: Năstase, Halep, Ruzici, Tecău nu se cumpără de la supermarket

Nasser Al-Khelaifi (46 de ani) e patronul lui PSG din 2011, însă are și numeroase afaceri gigantice în Qatar. În 2016, prestigioasa publicație L’Equipe l-a numit „cel mai puternic om din fotbalul francez”. În prezent, acesta face parte și din comitetul executiv al UEFA.