Ion Ţiriac, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: Năstase, Halep, Ruzici, Tecău nu se cumpără de la supermarket

Ion Țiriac trage din nou semnalul de alarmă cu privire la problemele din sportul românesc. Federația Română de tenis nu a primit timp de trei ani finanțare de la bugetul de stat, iar campionii practic apar doar datorită unor sacrificii personale. Nu există niciun fel de susținere de la stat.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 20:00
Ion Ţiriac, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: Năstase, Halep, Ruzici, Tecău nu se cumpără de la supermarket

”Să sperăm că acest Guvern își va aduce aminte de federația asta care a trăit de pe o zi pe alta, ea fiind singura federație care a fost într-o semifinală de Campionat Mondial, adică în 2019 în FED Cup.

Ion Ţiriac câştigă definitiv şi irevocabil procesul cu Marius Vecerdea, finul şi antrenorul lui Klaus Iohannis DOCUMENT

Dacă oamenii ăștia nu execută câteva centre naționale în diverse colțuri ale țării și nu adoptă acești mii și mii de copii, atunci, numai cu talent, noi dispărem! Năstase, Halep, Ruzici, Tecău nu se cumpără de la supermarket. Se nasc, dar se nasc cu niște sacrificii ale părinților”, a spus Țiriac pentru Gsp.

Ministerul Tineretului și Sportului a refuzat să finanțeze Federația de Tenis și s-a ales cu un proces, pe care acum l-a pierdut, prilej cu care Ion Țiriac a ieșit din nou la atac.

Prin Decizia civilă nr. 2979/30.06.2020, a cărei motivare a fost comunicată, Înalta Curte de Casație și Justiție a României s-a pronunțat asupra nelegalității temeiului pentru care MTS a refuzat finanțarea Federației Române de Tenis.


loading...