Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep: „Nu știu ce face, eu am treburile mele!”. De la ce a pornit ruptura dintre cei doi

Ion Țiriac (83 de ani), un apropiat al Simonei Halep în ultimii ani, a recunoscut că a rupt legăturile cu sportiva în ultima perioadă.

03 oct. 2022, 13:14
Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep: „Nu știu ce face, eu am treburile mele!”. De la ce a pornit ruptura dintre cei doi
Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep: "Nu știu ce face, eu am treburile mele!". De la ce a pornit ruptura dintre cei doi:

Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep. Recent divorțată de Toni Iuruc și retrasă din sezonul 2022 în circuitul WTA din cauza operației la nas, Simona Halep e lipsită și de sprijinul pe care i-l oferea în mod constant Ion Țiriac. „Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă e bine sau dacă e rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a spus Ion Țiriac.

Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep în privinţa divorţului: „O persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”

Ion Ţiriac a lipsit anul trecut de la cununia civilă a Simonei Halep, care a preferat o vânătoare pe continentul african. „E  plecat în vacanţă, la vânătoare. Nu este în România. Nu ştiu unde este, într-o ţară africană. A plecat o lună sau două, aşa am înţeles”, a declarat, la acea vreme, Ilie Năstase.

Ion Ţiriac, dialog şocant cu Simona Halep. „Să-ţi fie ruşine! Nu-mi mai da bună ziua şi vezi-ţi de treabă! Du-te!”

Unul din motivele răcirii relaţiei dintre Ion Ţiriac şi Simona Halep este şi faptul că sportiva a renunţat să mai fie impresariată de Virginia Ruzici, o apropiată a miliardarului, care îi era alături de la începtul carierei. Simona Halep este reprezentată acum de Nina Wennerstrom, o suedeză care colaborează cu Patrick Mouratouglu, noul antrenor al fostului lider WTA. De altfel, la sugestia antrenorului francez, Simona Halep a schimbat întreaga echipă, în care nu se mai află acum niciun român.