Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep în privinţa divorţului: „O persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”

Ion Ţiriac compară talentul Simonei Halep cu cel al lui Ilie Năstase şi crede că succesul tenismenei se datorează în primul rând familiei care a împins-o de la spate, abia apoi ei. Fostul tenismen critică în termeni duri şi abordarea Simonei Halep în ceea ce priveşte divorţul de Toni Iuruc.

12 sept. 2022, 11:36
Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep în privinţa divorţului: „O persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”

Ion Țiriac este de părere că Simona Halep este un fenomen, dar mai are mult până la a ajunge numărul unu. Crede că mai poate juca încă cinci, şase ani, dintre care doi, trei la potenţialul maxim. Cât despre Ilie Năstase, prietenul său de-o viaţă, Ţiriac spune că este ”cel mai inteligent om pe care l-a cunoscut”. Şi asta deoarece „n-a lucrat o zi în viața lui și trăiește„.

Ion Ţiriac, previziuni sumbre despre Simona Halep: „Numărul unu e departe”

Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic. Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis. Mai poate să ducă sigur în tenis de încă cinci sau șase ani dacă vrea, dar doi, trei ani poate să-i ducă foarte bine. Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace. Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu. După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee„, a declarat miliardarul pentru Antena 3

Citeste si Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România! Surpriză uriaşă: „Acolo aș vrea să fug de tot!”

Miliardarul dezaprobă atitudinea Simonei Halep în ceea ce priveşte divorţul

Miliardarul a comentat, totodată, şi divorţul Simonei Halep, criticând faptul că aceasta a refuzat să facă orice declaraţie pe acest subiect, căci „o persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin„.

Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani.

Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”, a explicat Ion Țiriac.

Motivul pentru care Ion Ţiriac nu se mai uită la tenis la TV

Ion Ţiriac a recunoscut, de asemenea, că nu mai obişnuieşte să privească meciuri de tenis la TV.

Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal. Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost. Simona este un om extraordinar de talentat, cum am spus, a făcut niște rezultate care pe noi românii, ne-a bucurat„, a mărturisit Ion Țiriac.

Citeste si Ion Ţiriac are soluţia pentru încheierea războiului din Ucraina. „Dacă aș fi împăratul Europei, asta aș face!”