Ion Ţiriac o dă de gol pe Simona Halep: „E femeie, îşi doreşte copii”

Mentorul său, Ion Ţiriac, crede însă că se apropie momemtul retragerii pentru marea campioană şi exclude o carieră cu longevitatea Serenei Williams şi a lui Roger Federer.

19 feb. 2020, 06:50
Ion Ţiriac o dă de gol pe Simona Halep: „E femeie, îşi doreşte copii”

„Nu poţi s-o compari pe Simona cu Serena sau cu Federer, care e cel mai bun jucător din toate timpurile. Simona, la vârsta de 29 de ani, e o jucătoare matură, foarte tânără, dar e absolut logic şi normal să spună că până aici e, mi-a ajuns. E femeie şi îşi doreşte copii. Darurile pe care Simona le-a făcut poporului român rămân în istorie”, a spus Ţiriac într-un interviu pentru Pro TV.

Simona Halep – Ons Jabeur, miercuri, ora 17:00, Digi Sport 2

Simona Halep debutează miercuri la Dubai contra revelaţiei de la Australian Open, Ons Jabeur. Jucătoarea din Tunisia nu s-a ferit de declarații impresionante despre campioana de la Wimbledon, pe care o consideră o reală sursă de inspirație pentru noul val de jucătoare.

„Sper că o să avem un meci bun. Simona este o sursă de inspirație pentru multe jucătoare și sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi avea atitudinea potrivită, mentalitatea corectă și că voi reuși să câștig”, a spus Jabeur, la o conferință de presă.

„Mă aştept la un meci greu, ştiu că primul meci tot timpul e greu în timpul unui turneu,” a spus Simona Halep înainte de debutul la Dubai.