Ion Ţiriac o face praf pe Serena Williams: „Îi cunosc familia de când aveau 15 ani. Viața schimbă lumea, banii schimbă persoanele”

Ion Ţiriac o face praf pe Serena Williams. Din 2018, atunci când s-a declanşat un scandal monstru între miliardarul român şi tenismenă, cei doi se înţeapă de fiecare dată când se iveşte ocazia.

13 sept. 2022, 10:37
Ion Ţiriac o face praf pe Serena Williams: „Îi cunosc familia de când aveau 15 ani. Viața schimbă lumea, banii schimbă persoanele”
Ion Ţiriac o face praf pe Selena Williams

Ion Ţiriac o face praf pe Serena Williams. Turneul Țiriac Foundation Trophy, din categoria WTA 125, e programat la București săptămâna viitoare. Iar Ion Țiriac și Sorana Cârstea au apărut în fața presei, ca o prefață la concurs. Inevitabil, sportiva a fost întrebată despre recenta retragere a Serenei Williams, moment în care Ion Țiriac a intervenit. „De ce?„, a întrebat omul de afaceri, iar răspunsul a venit imediat: „Pentru că Serena Williams a fost numită cea mai mare campioană a tenisului”.

Ion Ţiriac o face praf pe Serena Williams

”Dar este cea mai mare? De o australiancă, Court Smith Margaret, ați auzit cumva? Eu nu vreau să comentez de Serena, o să spun că a fost o jucătoare de tenis matematică, extraordinară. Îi cunosc familia de când aveau 15 ani, aceste fete au jucat la mine (n.r. la turneele patronate de Țiriac) fără să ceară un leu, un dolar, o rublă sau un yen pentru prezență și erau o familie deosebită.Viața schimbă lumea, banii schimbă persoanele. Sigur, e o personalitate care o să rămână în sportul lor, probabil ca cea mai mare câștigătoare de bani din lume, în acest moment, în sport

”, a explicat magnatul, conform Sportbull.ro.

Citeşte şi: FOTO Cum arată Ion Ţiriac Jr. la 45 de ani. Fiul miliardarului trage din greu de fiare

Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep

Ion Țiriac este de părere că Simona Halep este un fenomen, dar mai are mult până la a ajunge numărul unu. Crede că mai poate juca încă cinci, şase ani, dintre care doi, trei la potenţialul maxim.

Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic. Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis. Mai poate să ducă sigur în tenis de încă cinci sau șase ani dacă vrea, dar doi, trei ani poate să-i ducă foarte bine.

Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace. Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu. După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee”, a declarat miliardarul.