Ion Ţiriac, părăsit de iubita mai tânără cu 37 de ani. Cum s-a răzbunat miliardarul, chiar de ziua lui

Ion Ţiriac, 82 de ani, a fost părăsit de iubita lui mai tânără. Irina Deleanu, 45 de ani, fosta mare gimnastă, nu a mai fost prezenta la ziua de naştere a miliardarului român, sărbătorită la Madrid, pe 9 mai.

19 mai 2021, 15:21
Ion Ţiriac, părăsit de iubita mai tânără cu 37 de ani. Cum s-a răzbunat miliardarul, chiar de ziua lui

Ion Ţiriac a fost părăsit de iubita lui mai tânără. Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, nu a mai fost prezenta la ziua de naştere a miliardarului român, sărbătorită la Madrid, pe 9 mai. Cei doi erau de nedespartit la momentele importante din viata lor, insa acum, din cate se pare, povestea lor de dragoste a luat sfarsit.

Ion Ţiriac a fost părăsit de iubita lui mai tânără cu 37 de ani

Irina Deleanu este presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. Omul de afaceri roman o rasfata mereu cu tot felul de cadouri scumpe si flori. In ziua in care Tiriac si-a sarbatorit ziua de nastere la Madrid, pe 9 mai, Irina Deleanu a comentat la Bucuresti, la postul Look TV, finala Cupei Mondiale la gimnastica ritmica. Relatia dintre cei doi s-a racit considerabil in ultima perioada, lucru ce a dus la despartire, scrie ziare.com.

Cum arată femeia care l-a făcut pe Ion Ţiriac să se îndrăgostească nebuneşte la 81 de ani. Cei doi sunt de nedespărţit

Medaliata cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica din 1992, Irina Deleanu (45 de ani) a crezut ca a gasit dragostea cea mai mare in persoana lui Ion Tiriac, mai ales ca venea dupa trei casnicii esuate. Nu a fost asa si acum este din nou singura. Fosta gimnasta a fost doar un capitol din viata amoroasa a lui Ion Tiriac, care avut multe iubite celebre, printre care, conform presei mondene, s-a aflat si Andreea Marin.

Laurette, despre relaţia cu Ion Ţiriac: „A fost mai mult decât am sperat eu”