Cum arată femeia care l-a făcut pe Ion Ţiriac să se îndrăgostească nebuneşte la 81 de ani. Cei doi sunt de nedespărţit

Se pare că omul de afaceri a reuşit să se îndrăgostească încă o dată la 81 de ani. Puţini ştiu însă că acestea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, însă cum arată de faptfemeia care i-a sucit minţile milionarului român.

05 dec. 2020, 22:21

Ion Ţiriac este total îndrăgostit la 81 de ani.  Omul de afaceri trăiește o poveste de iubire alături de Irina Deleanu, nimeni alta decât președintele Federației de Gimnastică Ritmică.

Cum arată femeia care l-a făcut pe Ion Ţiriac să se îndrăgostească nebuneşte la 81 de ani

Irina Deleanu a fost edaliata cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica din 1992. Fosta sportiva are 45 de ani și este îndrăgostită până peste cap de Ion Tiriac.

Fostul jucător de tenis o răsfață cu cadouri care mai de care mai extravagante, după cum susțin persoane apropiate celor doi. Aceştia au fost de nedespărțiți în ultimul an. Se pare că Irina Deleanu chiar a găsit marea fericire în brațele omului de afaceri, după trei casnicii nefericite.

După divorţul de Sophie Ayad, singura relaţie oficială şi transparentă a lui Ion Ţiriac a fost cea cu Andreea Marin. În rest, acesta a fost cât se poate de discret şi tăcut, deşi divele showbiz-ului românesc stăteau la coadă pe lângă el. Iubitor şi susţinător înfocat al sportului, iată însă că Ţiriac are o slăbiciune pentru gimnaste. Fostul mare tenisman şi-a găsit fericirea lângă fosta campioană Irina Deleanu, actualmente Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Cum a decurs viaţa amoroasă a Irinei Deleanu, până l-a găsit pe Ţiriac

Deleanu fost prima dată măritată la 20 de ani, iar din acea relaţie a rezultat şi un băiat pe nume David (22 de ani). A divorţat însă, iar în 2004 s-a măritat cu fostul şef al Fiscului, Şerban Pop, care pe atunci era şeful de cabinet al ministrului finanţelor Mihai Tănăsescu. Irina a rămas însărcinată şi a născut o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani. Însă iată că nici acest mariaj nu a durat şi, după numai 3 ani de căsnicie au divorţat, iar în urma partajului, ea s-a ales cu o locuinţă în valoare de 800.000 de euro. Cu gustul amar al celor două căsnicii eşuate, abia după opt ani fosta gimnastă s-a aruncat în braţele altui bărbat. În 2015 aceasta l-a întâlnit pe băiatului fostului şef de la ”Doi ş’un sfert”, Virgil Ardelean, poreclit şi ”Vulpea”, spune Click.ro.

Citeşte şi: Ion Ţiriac face o adevărată avere din turneul de la Madrid: O asemenea competiţie are în publicitate undeva la 650 de milioane de dolari!