Ion Ţiriac, pierdere uriaşă din cauza COVID-19. Miliardarul român, afectat grav de CORONAVIRUS

Ion Tiriac a primit o lovitura grea dupa ce WTA si ATP au hotarat suspendarea turneelor de tenis pana pe 7 iunie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, turneul de la Madrid, patronat de miliardarul roman, nu va avea loc in acest an.

19 mart. 2020, 08:36
Ion Ţiriac, pierdere uriaşă din cauza COVID-19. Miliardarul român, afectat grav de CORONAVIRUS

Ion Tiriac este patronul turneului de la Madrid din 2009, iar anul trecut a anuntat ca va continua sa organizeze competitia in capitala Spaniei cel putin inca 10 ani. Omul de afaceri roman scotea de la Madrid un profit anual estimat la aproximativ 30 de milioane de euro.

ŞOCANT! Cum l-a pedepsit Ion Ţiriac pe fiul său pentru că nu a venit îmbrăcat adecvat la UN EVENIMENT

„Dupa o analiza atenta, din cauza pandemiei de COVID-19, toate turneele ATP si WTA din sezonul de primavara pe zgura nu vor avea loc conform programului. Aici sunt incluse turneele ATP/WTA de la Madrid si Roma, pe langa turneele WTA de la Strasbourg si Rabat, si cele ATP de la Munchen, Estoril, Geneva si Lyon”, se arata intr-un comunicat comun remis de WTA si ATP.

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii, face dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre MILIARDAR

Urmatoarele turnee programate in circuitul WTA sunt cele de la Nottingham si Rosmalen, care au ca data de start 8 iunie 2020.