Ion Ţiriac s-a enervat pe Van Damme: Probabil şi-a luat maşină din România, la mâna a doua

Omul de afaceri Ion Ţiriac a reacţionat extrem de caustic la o declaraţie a căpitanului lui Standard Liege, Jelle Van Damme, care a declarat că o dată cu transferul a doi fotbalişti români la echipă are motive să se teamă pentru maşina sa.

RomaniaTV.net
04 feb. 2013, 13:25
Ion Ţiriac s-a enervat pe Van Damme: Probabil şi-a luat maşină din România, la mâna a doua

O glumă făcută de căpitanul lui Standard Liege, Jelle Van Damme, la adresa românilor transferaţi în această iarnă la echipă, Adrian Cristea şi George Ţucudean, l-a scos din sărite pe omul de afaceri Ion Ţiriac. „Acum sunt mai mulţi români, aşa că mă tem pentru maşina mea„, declarase râzând fotbalistul belgian, pentru presa din Belgia, însă Ţiriac s-a enervat teribil, el declarând, citat de ziare.com: „Îi este frică pentru maşina lui, normal. Nu ştiu dacă a avut bani să-şi cumpere o maşina nouă şi probabil are una mai veche, pe care a cumpărat-o din România, la mâna a doua„.

Atacantul George Ţucudean (21 ani), care a semnat cu Standard Liege un contract pe patru ani şi jumătate, deţine un Audi R8, un Porsche Panamera şi un Ferrari 458. Familia lui Ţucudean este una dintre cele mai înstărite din Arad, tatăl său fiind proprietarul uneia dintre cele mai mari fabrici de mobilă din ţară, cu o cifră de afaceri de peste 40 de milioane de euro anual.