Ion Țiriac şi-a deschis o grădiniţă în Africa şi acum a dat de necaz! „Asta mă preocupă!”

Ion Țiriac a dezvăluit că deține o grădiniță în Africa, continent pe care miliardarul român îşi petrece din ce în ce mai mult timp. Acum e preocupat de găsirea unei educatoare pentru cei 40 de copii de care are grijă!

04 oct. 2022, 15:44
Ion Țiriac şi-a deschis o grădiniţă în Africa şi acum a dat de necaz! „Asta mă preocupă!”
Ion Țiriac şi-a deschis o grădiniţă în Africa şi acum a dat de necaz! "Asta mă preocupă!"

Ion Țiriac şi-a deschis o grădiniţă în Africa şi acum a dat de necaz! Miliardarul român este implicat în mai multe proiecte acolo, fapt care îi consumă destul timp, iar acum acum e preocupat de găsirea unei educatoare pentru grădinița pe care o are acolo.

„Stau mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus Ion Țiriac pentru as.ro.

Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România! Surpriză uriaşă: „Acolo aș vrea să fug de tot!”

Ion Țiriac, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari, potrivit Forbes, pregăteşte o investiţie uriaşă pentru a-i ajuta pe micii campioni din România. Miliardarul speră să găsească o jucătoare care să egaleze performanţele Simonei Halep şi nu se uită la bani. Fostul mare jucător român e cu gândul şi la înfiinţarea unei academii de tenis pe modelul celor pe care le-a văzut în Spania.

„Poate mai iau şi alţii un exemplu de la asemenea organizaţii, să vedem cum le facem mai departe. La şedinţa următoare care este mâine, a Fundaţiei Ţiriac, trebuie să cer alt milion… nu de lei, de euro, care intră în această bază. Cele trei terenuri acoperite, adevărate, din toate punctele de vedere. Terenul de fotbal a fost înlocuit. S-ar putea întâmpla, peste terenul de fotbal, să mai facem alte trei terenuri de zgură în primăvară. Dar să vedem unde facem vestiarele pentru cele trei acoperite. Noi nu avem încă o academie de tenis, trebuie să mă gândesc cumva, cu colegii mei cum o să facem în primăvară cu cei mai răsăriţi”, a mai declarat Ion Ţiriac.