Ion Țiriac susține că Simona Halep ar putea scăpa în totalitate de suspendare. Omul de afaceri e alături de româncă până la capăt: „Bag mâna în foc!”

Ion Țiriac e de părere că Simona Halep ar putea scăpa de suspendarea de patru ani pentru dopaj și o sfătuiește pe sportivă să dea în judecată ITIA.

24 sept. 2023, 17:29
Ion Țiriac susține că Simona Halep ar putea scăpa în totalitate de suspendare. Omul de afaceri e alături de româncă până la capăt: „Bag mâna în foc!”
Ion Țiriac o susține pe Simona Halep până la capăt

Ion Țiriac vine cu un nou sfat pentru Simona Halep, după ce sportiva a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj. Acesta o sfătuiește pe româncă să-i dea în judecată pe cei de la ITIA și să ceară despăgubiri în valoare de 100 de milioane de dolari.

Citește și: Ion Țiriac pune tunurile pe Mouratoglou după verdictul în cazul Simonei Halep: ”Să-și asume responsabilitatea”

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva… Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Citește și: Ion Țiriac, pasibil să-și piardă „bijuteriile”. Autoritățile române au hotărât să-i confiște 17 arme de vânătoare, așa că miliardarul le-a transferat în Germania

Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a spus Ion Ţiriac în cadrul unui eveniment”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Orange Sport.