Veste DEVASTATOARE primită de ION ŢIRIAC. Toată presa internaţională vorbeşte despre ASTA

Ion Tiriac si-a dorit ca turneul de la Madrid sa fie promovat la statutul de Grand Slam in locul celui de la Roland Garros, insa planul nu a dat roade, anunta presa din Franta.

29 apr. 2020, 17:44
Veste DEVASTATOARE primită de ION ŢIRIAC. Toată presa internaţională vorbeşte despre ASTA

Ion Tiriac a incercat in trecut sa modifice statutul turneului de la Madrid si a cerut forurilor internationale sa primeasca mai multe zile de concurs.

„Ambitia celor de la Madrid de a inlocui Roland Garros ca al patrulea Grand Slam acum pare foarte departe. Turneul din Paris a decis in cele din urma sa se echipeze cu un acoperis pentru a putea asigura continuitatea jocului chiar si cand vremea este proasta. Totusi, turneul de la Madrid este fara niciun dubiu o prezenta speciala in calendar”, a scris WeSportFR.

Ion Ţiriac, apel cutremurător. „S-a făcut genocid! Nu e trist că nu vor, ci că nu le pasă”

Ion Tiriac i-a criticat adesea pe organizatorii de la Roland Garros: „Nu as face doar un acoperis la Roland Garros, ci patru sau cinci! Nu va dati seama ca ati comis o mare greseala cand ati refuzat sa va mutati la Versailles, unde se putea face cel mai mare complex sportiv din lume. Iar treaba cu acoperisul e ridicola! Aveti 200 de tari care transmit turneul si le spuneti ca Roland Garros este singurul loc din lume unde nu se joaca atunci cand ploua? Ce sport e asta? Ce imagine dati voi Parisului? Nu inteleg ce ati asteptat atat de mult!”.

Organizatorii de la Roland Garros au decis pana la urma sa monteze un acoperis care va fi gata pana la editia urmatoare.


loading...
Partenerii noștri