Ion Țiriac, vedetă în presa britanică. „Mai bogat decât Federer, autointitulat playboy, iubește mașinile!”

Ion Țiriac, unul dintre cei mai influenți români, este personajul principal într-un material publicat de jurnaliștii britanici de la The Sun.

15 sept. 2021, 21:26
Ion Țiriac, vedetă în presa britanică. „Mai bogat decât Federer, autointitulat playboy, iubește mașinile!”
Ion Ţiriac a uitat două Ferrari timp de 10 ani într-un garaj din Germania

Ion Țiriac, vedetă în presa britanică. The Sun i-a dedicat un amplu material lui Ion Țiriac în care a amintit de marile pasiuni ale miliardarului român.

Ion Țiriac, vedetă în presa britanică

„El este legendarul jucător de tenis român Ion Țiriac, cel care are o avere de patru ori mai mare decât Federer, care s-a autointitulat playboy și care iubește mașinile Țiriac s-a retras cu o avere estimată la 150 de mii de lire sterline, bani câștigați în întreaga sa carieră, dar ceea ce este impresionant este ce a făcut după ce a renunțat la tenis. Prin licențieri foarte inteligente, prin fondarea primei bănci private din România, prin afacerile cu asigurări și leasing auto și liniile aeriene, banii au început să curgă”, scriu cei de la The Sun.

Ion Țiriac, surprins cu iubita tânără şi sexy. Cei doi au o relație de trei ani VIDEO

„Dacă nu este plimbat într-o mașină foarte scumpă, el călătorește cu avionul și îl poate pilota de unul singur. Dar cele care îl fac cel mai fericit și de care este foarte mândru sunt mașinile sale. Țiriac este un colecționar avid de mașini și se spune că deține peste 500 de modele pe care le găzduiește în propriul muzeu.  Colecția sa este singura din lume care cuprinde două Rolls Royce Phantom IV, dar și alte modele care au aparținut în trecut unor personalități precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr sau Bernie Ecclestone”, a mai scris The Sun.