Ion Ţiriac, PLAN DIABOLIC. Asta este LOVITURA VIEŢII

Ion Tiriac se va intalni la Londra, cu ocazia Turneului Campionilor, cu sefii ATP, pe care trebuie sa-i convinga ca mutarea turneului de tenis de la Dusseldorf (Germania) la Geneva (Elvetia) este o alegere potrivita.

12 nov. 2014, 10:13
Ion Ţiriac, PLAN DIABOLIC. Asta este LOVITURA VIEŢII

Ion Tiriac are planuri mari cu acest turneu, in care va investi, pentru inceput, 500.000 de euro anual. Daca interesul va fi pe masura, Tiriac doreste sa treaca la nivelul urmator, asa cum s-a intamplat la Madrid.

Omul de incredere al lui Ion Tiriac, Rainer Schuttler, a confirmat ca intalnirea „va decide totul” in ceea ce priveste mutarea turneului. Totusi, chiar daca are acordul oficialitatilor din Geneva, Tiriac nu este privit cu ochi buni de presedintele Federatiei de Tenis din Elvetia, care a declarat, saptamana trecuta, ca „organizatorii cauta doar bani si glorie”, scrie ziare.com.

Mutarea turneului ATP 250 la Geneva (Elvetia) va reprezenta o „mina de aur” pentru Ion Tiriac, potrivit spuselor lui Gerard Tsobanian, mana dreapta a omului de afaceri in lumea tenisului. In Spania, Tiriac castiga anual in jur de 100 de milioane de euro. La Geneva, reteta ar urma sa fie asemenatoare celei de la Madrid: primaria va semna un contract de sponsorizare si ii va pune la dispozitie arena pe care sa se desfasoare turneul.

Ion Tiriac mai detine un turneu din categoria ATP 250, cel de la Bucuresti.