Ionel Arsene (PSD Neamţ): Am câştigat alegerile fără preşedintele CJ al UNPR

Preşedintele PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene, a declarat vineri, pentru Agerpres, că organizaţia sa a câştigat alegerile europarlamentare în condiţii vitrege, fără sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, Culiţă Tărâţă (UNPR).

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 15:34
Ionel Arsene (PSD Neamţ): Am câştigat alegerile fără preşedintele CJ al UNPR

Arsene a afirmat că locul 14 pe ţară ocupat de filială este cu atât mai onorant cu cât în campanie nu a primit nici susţinerea unor colegi de alianţă şi a avut şi adversari politici de calibru.

„Chiar şi preşedintele PSD, Victor Ponta a precizat la Comitetul Executiv că filiala PSD Neamţ a câştigat alegerile cu un preşedinte de Consiliu Judeţean pe care îl are doar teoretic, făcând referire la Culiţă Tărâţă, preşedintele UNPR”, a declarat liderul PSD Neamţ.

Deputatul Ionel Arsene a adăugat că organizaţia PSD Neamţ i-a avut ca adversari politici şi pe primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi primarul de Roman, Laurenţiu Leoreanu, dar şi pe deputatul de Roman, Elena Udrea, toţi trei susţinători ai Partidului Mişcarea Populară.

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut la alegerile europarlamentare scorul de 43,15%.

Între preşedintele PSD Neamţ şi preşedintele CJ Neamţ există un conflict de aproape doi ani de zile, după ce consilierii judeţeni ai UNPR au realizat o alianţă nescrisă alături de consilierii judeţeni ai PNL.