Ionel Ganea a aflat SENTINŢA. Dosarul fostului atacant al echipei naţionale a fost judecat ÎN SECRET

Magistraţii au dat sentinţa în procesul în care Ionel Ganea, fostul atacant al echipei naționale, a fost acuzat de amenințare. La rândul lui, fostul fotbalist a depus şi el plângere contra celor două persoane cu care a avut un conflict.

01 apr. 2019, 14:29
Ionel Ganea a aflat SENTINŢA. Dosarul fostului atacant al echipei naţionale a fost judecat ÎN SECRET

Ionel Ganea a avut, în urmă cu mai multe luni, un conflict cu două persoane. Dan și Gheorghe Trâmbițaș i-au deschis fostului internațional român un proces la Judecătoria Făgăraș, în 8 iunie 2018. Nici fostul vârf al „tricolorilor” nu s-a lăsat mai prejos și s-a constituit parte vătămată.

Au urmat, logic, audierile, iar instanța a hotărât că dosarul trebuie clasat. Foarte probabil, părțile implicate au ajuns la un numitor comun. Au decis că o împăcare este perfectă și că trecutul merită dat uitării. Dosarul de amenințare și lovire al lui Ionel Ganea a ajuns, pe 28 martie, la arhivă. Ex-fotbalistul și persoanele cu care a avut conflictul vor trebui să achite câte 193 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Ionel Ganea, bun de plată după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Prima reacţie a SEXY-IMPRESAREI: ce va face cu BANII

Anul trecut, în octombrie, Ionel Ganea a oferit primele declarații cu privire la acest dosar. Fostul internațional a admis, la momentul respectiv, că „a fost o altercație și atât”. Întrebat care a fost motivul scandalului, „Ganezul” a luat foc: „Dar ce vă interesează? Vedeți-vă de treaba voastră! Este un proces și atât. Atâta caz pentru ce? Așa cum am spus, a fost o altercație! Nu este treaba voastră!”.