Ionel Ganea, dus de urgenţă la spital. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Judecătoria Făgăraş

Ionel Ganea a fost transportat de urgență la spital, după ce i s-ar fi făcut rău în în sediul Judecătoriei Făgăraș. Fostul fotbalist avea termen într-un proces.

09 apr. 2019, 11:11
Ionel Ganea, dus de urgenţă la spital. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Judecătoria Făgăraş

Ionel Ganea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat, scrie bunaziuafagaras.ro. Incidentul a avut loc marţi, în sediul Judecătoriei Făgăraș unde se afla la un proces în care avea termen.

„Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat pentru presa locală purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia.

Martorii au spus că Ganea părea a fi consumat băuturi alcoolice. Medicii bănuiesc însă că ar fi vorba de o criză de epilepsie.

„E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitaţie, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă şi buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraş, asistenta spune că nu a simţit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simţit nimic”, a afirmat managerul Ambulanţei Braşov, David Levente, citat de news.ro.

Fostul jucător a declarat, pentru fanatik.ro, că a avut o stare de leşin. „Am avut termen în procesul de divorţ. M-am simţit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoţiilor, a stresului… ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu şi probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok”, a explicat el.

Luni, fiul lui Ionel Ganea, George Ganea, component al echipei FC Viitorul, a marcat două goluri în meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, câştigat de constănţeni cu scorul de 4-1, în play-off-ul Ligii I.