Ionela Niţu, tânăra ucisă de tramvai în Bucureşti, condusă pe ultimul drum. E durere mare în Giurgiu

Destin tragic pentru Ionela, fata care si-a găsit sfârșitul sub roțile unui tramvai. Fata ar fi împlinit 23 de ani peste câteva zile. Oamenii dragi se pregăteau să o serbeze așa cum se cuvine, însă acum toți s-au strâns acasă la Ionela să o conducă pe ultimul drum.

04 aug. 2022, 13:50

Ionela Nițu, fata de doar 22 de ani care şi-a găsit sfârşitul într-un mod groaznic sub roţile unui tramvai pe linia 32 din Bucureşti, a fost condusă joi pe ultimul drum. Părinţii, deşi divorţaţi, au venit să fie alături de ea în ultimele clipe. Tânăra ar fi împlinit 23 de ani peste doar câteva zile.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei a fost depus miercuri acasă în localitatea Frăteşti, judeţul Giurgiu. Ionela Niţu a fost înmormântată joi în cimitirul din aceeaşi localitate.

Ionela Niţu a murit marţi după-amiază în Bucureşti. Fata de doar 22 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tramvai în Sectorul 5 al Capitalei. Accidentul s-a produs la intersecţia străzi Mihail Sebastian cu Calea Ferentari.

Potrivit martorilor, tânăra ar fi traversat prin spatele tramvaiului oprit în stație, moment în care a fost lovită în plin de un tramvai care circula din sens opus.

Citeşte şi: Noi detalii despre familia distrusă într-un accident în Bulgaria. Un parapet rupt pe autostradă i-a fost fatal şoferului. Şotia a rămas fără picioare

Din păcate, medicii sosiţi la locul accidentului nu au putut face nimic pentru ea. Tânăra nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost decesul acesteia.