Ionela Prodan a murit lângă fiica ei, Anamaria. Ultimele clipe ale vedetei sunt cutremurătoare

Ultimele clipe din viața Ionelei Prodan. Cunoscuta interpretă de muzică populară a încetat din viață luni, 16 aprilie, seara, la Spitalul Elias. Alături de ea a fost, până în ultimul moment, fiica ei, Anamaria Prodan. I-a spus ”Tatăl nostru” până s-a stins. ”La ultimul amin, și-a dat și ea ultima suflare” avea să povestească, printre lacrimi, Anamaria Prodan.  

RomaniaTV.net
17 apr. 2018, 04:40
Ionela Prodan a murit lângă fiica ei, Anamaria. Ultimele clipe ale vedetei sunt cutremurătoare

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

Prietenele impesarei au povestit pentru revista Viva! cum a decurs ultima zi pe care Anamaria a petrecut-o alături de mama ei și felul în care și-au luat râmas bun cele două. Potrivit acestora, Anamaria Prodan a avut puterea să-i vorbească mamei ei până la final. „Ana a ținut-o de mână și i-a vorbit până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei . Îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo,vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins…”, a declarat sursa.

Anamaria Prodan și-a amintit și de cadoul fabulos pe care l-a primit de la mama ei după Revoluție: o mașină albă, decapotabilă  ”ca a lui Miss Ellie din Dalas.”

Copilăria impresarei a fost marcată de mama ei. Deși, după spusele ei, Ionela Prodan lipsea mult de acasă, fiind ocupată cu turnee,surorile Prodan erau extrem de apropiate de ea. Dar anamaria era și cumva …invidioasă. ”Toată copilăria lumea prima dată se ducea la mama, nu venea la mine. Era normal, era Ionela Prodan...”povestea, amuzată, Anamaria.

Ea și-a mai amintit de vremurile de după 1989.”Doamne, imediat după Revoluţie, mi-a cumpărat mama maşina lui Miss Ellie din Dallas. Golf-ul ăla alb, decapotabil! Era o nebunie, eu nu aveam permis de conducere și mi-a adus-o din America!”. Ana avea 18 ani, o perioadă ”nebună” a vieții ei, dar și momentul în care a luat decizia să nu mai stea în umbra mamei sale. ”Aveam cea mai frumoasă maşină, aveam cele mai frumoase lucruri. Şi atunci m-am gândit: dacă toată copilăria am stat în umbra mamei, ei acum e timpul să arăt eu cine sunt!“.

E drept, femeie înțeaptă, Ionela Prodan încerca să-i explice fiicei sale că ar trebui să iasă în evidență cu lucruri bune făcute de ea, nu cu o mașănă primită! E drept, actuala impresară își âncercase norocul și ân muzică. ”M-am dus la muzică populară că şi-a dorit mama foarte mult. Am câştigat o grămadă de concursuri, dar tot fata Ionelei Prodan eram. Deci nu găseam undeva unde să mă duc să scap de chestia asta…