Ioniţă de la Clejani: „Alex Velea e vreun sfânt? De ce nu vă duceţi în spate la Mc să vedeţi dealeri?”

La patru zile după ce Fulgy a fost săltat de Poliţie de la domiciliu, Ioniţă de la Clejani face lumină în scandalul cu droguri în care este implicat fiul său. Ioniţă de la Clejani a explicat derapajele din ultima vreme ale fiului său.

11 iun. 2021, 10:42
Ioniţă de la Clejani: „Alex Velea e vreun sfânt? De ce nu vă duceţi în spate la Mc să vedeţi dealeri?”

Ioniţă de la Clejani a cedat nervos în scandalul legat de Fulgy şi începe să-i atace tocmai pe cei care i-a atact şi fiul său. Fulgy, fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliţie în noaptea de duminică, 6 iunie. După incident, Poliţia a dat presei un comunicat, în care se specifica faptul că Dan Manole Constantin Fulgeraş a fost ridicat de la domiciliu în urma unei plângeri făcute chiar de tatăl său, Ioniţă de la Clejani şi că, în urma unui comportament agresiv şi recalcitrant, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Viorica de la Clejani a răbufnit. Cântăreaţa a avut o criză de nervi în direct: Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor
„Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât şi să-i spun: ai greşit! Este un băiat bun, care nu a făcut faţă la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureştiul e o junglă. Poliţia nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceţi în spate la Mc să vedeţi dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greşit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce, Alex Velea e sfântul de pe lume?”, a declarat Ioniţă de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Viorica de la Clejani nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a dat în iubitele fiului său.”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru a-l salva pe Fulgy. „E foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău”

În plus, Ioniță de la Clejani a mai vorbit despre faptul că tot ce se întâmplă în familia lui nu este nicidecum o strategie de marketing.

„Este foarte delicată situația. Majoritatea emisiunilor din România nu promovează artiștii decât cu un scandal. Fulgy urmărea cariera al unor artiști internaționali. (…)

Eu nu am fost de acord cu această strategie, noi suntem în România, sunt niște lucruri pe care nu trebuie să le faci. (…) Cum dracului controlăm situația când cele mai importante sunt like-urile?

Am spus de el că este un copil super talentat, dar este și foarte sensibil. Din punctul meu de vedere el nu a știut să își gestioneze emoțiile. El a început să răspundă celor ce vorbeau rău.”, a spus Ioniță de la Clejani.