Viorica de la Clejani a răbufnit. Cântăreaţa a avut o criză de nervi în direct: Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt plini de nervi după ce Fulgy a fost ridicat de Poliție și internat la Spitalul Obregia.

10 iun. 2021, 17:33
Viorica de la Clejani a răbufnit. Cântăreaţa a avut o criză de nervi în direct: Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor

Viorica de la Clejani a răbufnit. Clejanii îşi strigă problemele pe la toate televiziunile şi caută dreptatea pentru fiul lor peste tot. Aceştia au recunoscut că băiatul lor a scăpat totuşi de sub control.

Viorica de la Clejani a răbufnit. Cântăreaţa a avut o criză de nervi în direct

„Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus artista.

De altfel, şi Ioniţă a vorbit despre situaţia prin care trece fiul său. Acesta spune că sunt într-un impas destul de dificil.

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Citeşte şi: Liderul Clanului Motanu’ intervine în scandalul Clejanilor. Ioniţă, atacat dur pentru cum s-a comportat cu Fulgy
 

 


loading...
Partenerii noștri