Ionuț a murit pe un pat de spital din Galați după 16 zile de agonie. Tânărul a fost spulberat de un șofer băut: ”Mamă, ce a făcut, mă?”

Ionuț era tânăr cu foarte ambițios care avea extrem de multe vise, însă din păcate destinul i-a fost frânt, după ce un șofer l-a spulberat în noaptea de Revelion. După 16 zile de agonie, tânărul a murit pe un pat de spital din Galați.

20 ian. 2023, 22:32
Ionuț a murit pe un pat de spital din Galați după 16 zile de agonie. Tânărul a fost spulberat de un șofer băut: ”Mamă, ce a făcut, mă?”
Ionuț a murit pe un pat de spital din Galați după 16 zile de agonie (Sursa foto: Observator)

Ionuț a murit pe un pat de spital din Galați după 16 zile de agonie. Ionuț împreună cu alți cinci prieteni au fost loviți în noaptea de Revelion, fix în momentul în care au ieșit în stradă să se bucure de spectacolul oferit de artificii, de o mașină condusă de un șofer despre care familiile lor spun că era beat și drogat.

Citește și Actorul Teodor Corban, cu roluri în „Aferim”, „După dealuri” sau „Poziţia copilului, a murit

Ionuț a murit pe un pat de spital din Galați după 16 zile de agonie

Incidentul a avut loc pe o stradă comuna Gohor, din Galaţi, chiar la miezul nopții, atunci când cei șase tineri, două fete şi patru băieţi, au ieșit împreună cu alți prieteni să privească artificiile.

La scurt timp, o mașină îi lovește din plin pe cei șase tineri, iar aceștia cad secerați de o parte și de alta a drumului.

”A venit băiatul cu o viteză foarte mare, pe ceaţă, nu se vedea absolut nimic. Într-o fracţiune de secundă. Am apucat două persoane să strigăm, am apucat să sărim. Prima persoană a luat-o de pe contrasens, iar pe restul de pe margine. S-a instalat panica”, a declarat David, un tânăr care a asistat la întreaga scenă.

Prietenii tinerilor loviți care au asistat îngroziți la întreaga scenă au încercat cu disperare să îi ajute pe amicii lor, toți cu vârste de până în 30 de ani, care zăceau pe asfalt într-o baltă de sânge.

Aceștia au ajuns în stare critică la spitalul din Galați, iar după 16 zile de agonie, Ionuț a pierdut lupta cu moarea, care l-a răpit mult prea devreme de pe pământ.

Tânărul lucra de ceva timp în Marea Britanie și cu câteva zile înainte de sărbători, a venit în țară să le facă o surpriză părinților săi, care acum trebuie să se pregătească de înmormântare.

Prietenii lui Ionuț sunt în stare de șoc și încearcă să se recupereze după operațiile complicate pe care le-au suferit. Aceștia au mâini şi picioare rupte, dar și multiple răni la cap.

Martorii spun că în mașina care i-a luat viața lui Ionuț se aflau trei persoane. Imediat după incident, aceștia au încercat să fugă, însă doi dintre ei au fost prinși de prietenii tinerilor răniți.

Familiile celor șase prieteni sunt revoltate și spun că șoferul autoturismului era beat și drogat. Mai mult, aceștia acuză că șoferul i-ar fi predat cheile mașinii unui prieten care se afla cu el și s-a făcut nevăzut.

Rudele victimelor susțin că tânărul respectiv, care ar fi luat vina asupra sa,  nu era beat și nici nu consumase substanțe interzise.

”Cei din maşină au fugit, a reuşit un prieten să le ia cheile. Trei persoane au fost în maşină, noi am prins două. A rămas ca şi şofer unul care nu era băut, nu era drogat şi avea permis de conducere”, spun rudele tinerilor.

Familia lui Ionuț este împietrită de durere și cere să se facă dreptate. â=

În urma acestui incident, poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru această tragedie.

Citește și Accident cumplit la Constanţa. Cine sunt Marius, Ionuţ şi Vasile, cei trei tineri care au fost găsiţi în BMW-ul răsturnat