Accident cumplit la Constanţa. Cine sunt Marius, Ionuţ şi Vasile, cei trei tineri care au fost găsiţi în BMW-ul răsturnat

În cursul zilei de duminică, 8 ianuarie a avut loc un accident tragic la ieșire din Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu, unde au fost implicate trei persoanem, toate decedate.

08 ian. 2023, 14:40
Accident cumplit la Constanţa. Cine sunt Marius, Ionuţ şi Vasile, cei trei tineri care au fost găsiţi în BMW-ul răsturnat

Accident cumplit în Constanţa, trei tineri în floarea vârstei au murit pe loc după ce un BMW a suferit daună totală. Ionuţ Lungu şi Vasile Vechiu sunt doi dintre cei trei tineri care au murit în accidentul rutier din Constanţa, după ce maşina în care erau s-a răsturnat în şanţ.

Ionuţ Lungu şi Vasile Vechiu sunt din localitatea Satu nou, judeţul Constanţa.  Șoferul vinovat este Marius M., acesta a avut 31 de ani și locuia în Comuna Mircea Vodă. Potrivit informațiilor noastre acesta se întorcea de la un botez care a avut loc în seara de sâmbătă, 7 ianuarie. „Astăzi, în jurul orei 7:50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localitățile Mihai Kogălniceanu și Cuza Vodă.

VIDEO Accident horror la Constanţa. Trei persoane au murit pe loc după ce un BMW s-a răsturnat într-un şanţ
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a doi pasageri, de 32, respectiv 43.În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul Poliţiei, remis, duminică, presei.

A treia maşină răsturnată la Constanţa în 24 de ore

Pompierii și echipajele medicale din cadrul ISU Constanța au fost solicitate să intervină la un alt accident produs în județul Constanța.

Și în acest caz vorbim despre încă un autoturism răsturnat, al treilea în nici 24 de ore. potrivit ISU, accidentul s-a produs la intrare în Cheia dinspre Târgușor. În urma producerii lui au fost înregistrate 3 victime, conștiente și cooperante la sosirea echipajelor. La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SAJ B2 și elicopterul.

FOTO: Accident oribil. Cine erau persoanele care au fost zdrobite instant, în urma impactului: „Mașina e o armă!”

De precizat că alte două accidente s-au produs în ultimele ore, unul aseară, în apropiere de Sibioara, soldat cu 3 răniți, respectiv unul foarte grav, soldat cu 3 morți, produs la orele dimineții. În toate cauzurile vorbim despre autoturisme care s-au răsturnat.