Ionuț Dolănescu, Don Juanul muzicii populare românești! Cine este fiica celebrei artiste cu care a fost la un pas să se însoare. ”A avut și femei singure, dar și măritate”

Ionuț Dolănescu, fiul regretatului Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu, a fost mare crai în tinerețile sale. Până să o cunoască pe soția sa, Doinița, cântărețul de muzică populară a avut mai multe relații controversate cu diverse colege de breaslă. Mai mult, artistul a fost la un pas să se căsătorească cu Irinuca, fiica Irinei Lognin, pe care a părăsit-o pentru o femeie din Australia.

05 oct. 2023, 10:49
Ionuț Dolănescu, Don Juanul muzicii populare românești! Cine este fiica celebrei artiste cu care a fost la un pas să se însoare. ”A avut și femei singure, dar și măritate”
Cine este fiica celebrei artiste cu care a fost la un pas să se însoare.

Ionuț Dolănescu, Don Juanul muzicii populare românești! Dragoș Dolănescu, fratele lui Ionuț Dolănescu, a dezvăluit că regretatul lor tată și-ar fi dorit ca Ionuț să se căsătorească cu Irinuca, fiica Irinei Loghin, însă artistul a avut alte planuri.

Citește și Detalii neștiute din mariajul lui Ionuț Dolănescu cu soția sa. Doinița și-a lăsat fostul soț pentru el, iar artistul a refuzat să o ia de nevastă pe Irinuca Loghin

Ionuț Dolănescu, Don Juanul muzicii populare românești!

Fratele artistului a afirmat că de-a lungul timpului, acesta a avut mai multe relații atât cu femei singure, cât și cu femei măritate din muzica populară.

”Dintre noi, el a avut mai mare succes la fete, însă el era și cel mai interesat de latura asta sentimentală. A avut și femei singure, dar și măritate, din muzica populară, prefer să nu dau nume.

Una dintre iubitele lui a fost Irinuca, fiica Irinei Loghin, tata ținea foarte mult la familia ei, o știa de când era mică, era foarte cuminte, și-o dorea ca noră. Era o mândrie de fată, frumoasă foc, cuminte, deșteaptă, la două facultăți, nu s-a băgat niciodată în probleme.

Aveau planuri să se căsătorească, dar n-a fost să fie. Să nu fie supărată pe Ionuț, uite, a fost mai bine pentru ea, Dumnezeu știe ce e cel mai bine pentru fiecare om. Chiar vreau să o felicit, am aflat că e mămică, îi doresc să aibă un copil bun și frumos, așa cum a fost și ea.

Ionuț a părăsit-o, însă. A lăsat-o pe Irinuca Loghin pentru Maria din Australia, o femeie mai mare decât el. S-a căsătorit cu ea împotriva dorinței tatălui nostru. Ionuț a fost mare crai, la viața lui, a avut tendința să aibă relații cu femei mult mai în vârstă.

El are o viziune total diferită de a fi bărbat. Bărbat nu e cel care are multe femei, ci cel care are o femeie și o face fericită!”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Playtech.

Chiar dacă Ion Dolănescu își dorea extrem de mult ca Ionuț să se căsătorească cu Irinuca Loghin, acesta nu a putut să facă un compromis atât de mare pentru că nu o iubea, iar planurile sale erau diferite față de cele ale tatălui său.

“Prin urmare, i-am spus că, deşi îşi doreşte foarte mult, eu nu am să mă căsătoresc cu Irinuca Loghin, deoarece vreau să plec în străinătate, vreau să-mi fac acte şi să-mi fac dublă cetăţenie, pentru a putea pleca oricând şi oriunde. Şi se mai pune şi problema sentimentală – tata nu a vrut să înţeleagă şi să ţină cont că eu nu o iubeam pe această fată şi nu aş fi putut să mă căsătoresc cu ea de dragul lui” , i-a mărturisit Ionuț lui Dragoș, printr-o scrisoare, în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.

Citește și Maria Ciobanu, sărbătorită de familie. Artista a împlinit 86 de ani. Ionuţ Dolănescu, marele absent de la petrecere