Maria Ciobanu, sărbătorită de familie. Artista a împlinit 86 de ani. Ionuţ Dolănescu, marele absent de la petrecere

Îndrăgita artistă Maria Ciobanu a împlinit varsta de 86 de ani și a petrecut împreună cu familia în America. Marele absent de la petrecere a fost chiar Ionuț Dolănescu, care i-a trimis mamei sale un mesaj video cu urări.

05 sept. 2023, 20:07
Maria Ciobanu, sărbătorită de familie. Artista a împlinit 86 de ani. Ionuţ Dolănescu, marele absent de la petrecere

Una dintre cele mai iubite artiste și-a sărbatorit ziua de naștere înconjurată de persoanele dragi. Mircea Cîmpeanu – soțul acesteia , Camelia Ciobanu Filip – fiica acesteia și nepoții au fost singurele persoane din familie prezente la petrecere, pe langă prietenii vedetei.

Stabilită în America, Maria Ciobanu a petrecut la împlinirea a 86 ani într-un restaurant, acolo unde membrii familiei i-au cântat la mulți ani.

Citește și Cu cine s-a iubit Maria Ciobanu. Adevărul din spatele relaţiei cu soţul celei mai bune prietene, Ileana Sărăroiu

Maria Ciobanu , petrece fără copii. Ionuț Dolănescu, marele absent

Fiul şi nora artistei i-au transmis acesteia un mesaj video în care i-au urat la mulți ani.

”Azi, 3 septembrie, este o zi foarte importantă pentru familia noastră! Îi spunem la mulți ani din toată inima mamei mele, Maria Ciobanu, celebra noastră interpretă, ciocârlia muzicii populare românești. La mulți ani, mamă, să fii sănătoasă, să te bucuri de copii și de nepoți, noi toți te iubim, așa ca întreg poporul român. Dumnezeu să-ți dea sănătate și viață lungă! La mulți ani, regina mamă!”, au transmis Ionuț și Doinița Dolănescu.

Ionut Dolanescu își iubește mama enorm și regretă perioada în care nu și-au vorbit. Artistul marturisește ca perioada copilariei traita fara mama a fost traumatizanta.

Citește și Maria Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. „Nu a apucat să mă asculte la radio”

„Apropiatii mei, matusa mea Ica, imi povesteau ca, atunci cand eram copil, faceam crize cand o vedeam pe mama la televizor. In viata, Dumnezeu nu ti le da chiar pe toate, ar fi fost prea frumos ca parintii mei sa se inteleaga si sa cresc si cu mama si cu tata.

Din pacate, ei s-au despartit in 1974 si nu si-au mai vorbit aproape 30 ani. Stiam ca tata o admira ca artista foarte mult pe mama, dar avea reticentele lui in privinta altor probleme personale legate de mama. Eu nu am mai vazut-o pe mama pana pe la 23 ani cand ne-am intalnit intamplator in America.

Cert este ca eu am crescut fara mama si a fost o trauma, desi tata a incercat sa faca tot ce este omenesc posibil ca eu sa fiu fericit. Cu siguranta mama a suferit in toti acesti ani pentru mine si cred ca sunt cel mai cantat copil pentru ca si mama, si tata, imi dedicau melodii”– mărturisea Ionuț Dolănescu la Folclorul sub lupă.