Ionuț Dolănescu, revedere emoționantă cu mama sa Maria Ciobanu, după doi ani departe unul de celălat. „Bine ai revenit in țară REGINA MAMĂ!”

Ionuț Dolănescu a strâns-o în brațe pe mama sa, Maria Ciobanu, după doi ani pe care renumita artistă i-a petrecut în SUA, întrucât starea de sănătate și restricțiile impuse de pandemie nu i-au permis să călătorească.

27 iul. 2021, 16:51
Ionuț Dolănescu, revedere emoționantă cu mama sa Maria Ciobanu, după doi ani departe unul de celălat. „Bine ai revenit in țară REGINA MAMĂ!”

Ionuț Dolănescu a avut parte de o revedere emoționantă cu mama sa, legendara artistă a muzicii populare, Maria Ciobanu, după o lungă perioadă de doi ani, în care cântăreața nu putut ajunge în țară, din cauza situației impuse de pandemie.

Ionuț Dolănescu a postat pe paginile de socializare un mesaj emoționant de recunoștiință pentru revederea cu mama sa.

„Bine ai revenit in țară REGINA MAMĂ”, a scris artistul pe profilul personal de Facebook.

Maria Ciobanu, în vârstă de 83 de ani, a ajuns în țară pentru un eveniment important, botezul nepoțelului bune sale prietene și colege de breaslă, Steliana Sima. Un moment important al acestui eveniment a fost marcat de faptul că celebra cântăreața a susținut un recital alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu.

„A fost prezentă la botezul nepotului meu (n.r. Maria Ciobanu), la mine la nuntă nu a putut să vină, că nu era aici, era plecată, mă rog, au fost situațiile așa cum erau. A fost un botez cu de toate, cu meniu sofisticat”, a declarat Steliana Sima la Antena Stars.

Steliana Sima a declarat că nu va uita niciodată întâlnirea pe care a avut-o cu Maria Ciobanu, în cadrul evenimentului.

„Vreau să vă spun că de când nu am văzut-o nu este modificată deloc, de la ultima noastră întâlnire. Măi, oameni buni, a cântat de am rămas toți.. ne uitam ca la Maria Ciobanu. Eu i-am cântat cântecul acela pe care i l-am dedicat, în semn de mulțumire și recunoștință”, a adăugat Steliana Sima, potrivit CanCan.

Ionuţ Dolănescu şi soţia lui, Doiniţa, infectaţi cu Covid-19

„Stam cuminti in casa de 5 zile, respectam legislatia. Si eu am facut parte din sceptici, dar iata ca virusul exista, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie sa ne protejam si e mai bine sa nu luam decat…

Eu am noroc ca am o forma usoara, nu am avut febra, sotia mea si-a pierdut gustul si mirosul”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Artistul a spus că s-a testat pentru că urma să plece într-un concert în SUA.