Ionuţ Gologan primeşte o VESTE URIAŞĂ. Ce se întâmplă cu românul condamnat la MOARTE în MALAEZIA

Monica Gheorghita, secretar de stat pentru afaceri bilaterale globale, l-a primit in audienta pe ambasadorul Malaezia in Romania, Dato' Tajul Aman Mohammad, cu care a vorbit inclusiv despre situatia romanilor condamnati in aceasta tara.

10 feb. 2017, 20:06
Ionuţ Gologan primeşte o VESTE URIAŞĂ. Ce se întâmplă cu românul condamnat la MOARTE în MALAEZIA
Monica Gheorghita a apreciat dinamica pozitiva a contactelor romano-malaeziene la nivel guvernamental, sectorial si parlamentar si a subliniat importanta pe care partea romana o acorda intensificarii dialogului politico-diplomatic si extinderii cooperarii economice si comerciale dintre cele doua tari, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

INCREDIBIL. Ce a apărut pe contul de Facebook al românului condamnat la MOARTE în Malaezia

Printre romanii condamnati pentru trafic de droguri in Malaezia se numara si Ionut Gologan, cazul sau devenind deja cunoscut la nivel national.

Ionut Gologan a fost arestat si a fost condamnat la moarte. Imediat dupa ce a fost data sentinta, autoritatile romane au facut eforturi pentru a-l aduce in tara pe roman. Mai mult, Malaezia si-ar putea schimba legislatia, pentru a putea permite comutarea pedepsei capitale la inchisoare pe viata sau executarea unui numar de ani. In acest caz, o extradare a lui Ionut Gologan in Romania ar putea avea sanse mult mai mari decat in prezent.