Ionuț Iftimoaie face primele declarații despre motivul pentru care a părăsit Survivor România. „S-au folosit cuvinte dure”

Survivor România 2023 este una dintre cele mai dure competiții televizate de la noi din țară. Care este motivul pentru care Ionuț Iftimoaie a părăsit concursul.

15 apr. 2023, 19:10
Ionuț Iftimoaie face primele declarații despre motivul pentru care a părăsit Survivor România. „S-au folosit cuvinte dure”

Survivor România 2023 este una dintre cele mai dure competiții televizate de la noi din țară. Kamara a fost eliminat oficial, în ultima ediție a emisiuni, însă toată lumea a avut parte de un șoc uriaș atunci când la aeroport, alături de cântăreț și-a făcut apariția și Ionuț Iftimoaie.

Citește și: Scandal fără precedent la Survivor România 2023. Fosta soţie a lui Kamara face acuzaţii grave

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât acesta nu se afla în pericol de a fi eliminat. Acesta a oferit primele declarații cu privire la acest subiect. Acesta este vizibil afectat de toată experiența și epuizat total după săptămânile de foc prin care a trecut. Ionuț Iftimoaie s-a reunit cu familia sa, care îl aștepta la aeroport.

„Sunt bine la modul că am ajuns acasă și acesta este lucrul cel mai important și încerc să mă conectez la viața reală la care sunt abonat mereu”, a precizat celebrul luptător.

Mai mult, vedeta a mărturisit că experiența Survivor a fost extrem de dură și că a slăbit 10 kilograme în timpul competiției. Toată lumea a fost surprinsă de aspectul sportivului, totuși acesta a mărturisit că a ales de bunăvoie să se prezinte așa în fața publicului.

„10 kilogram am slăbit. Când am ales să vin acasă, am ales să vin sălbatic. Când s-a întâmplat să plec, am plecat direct”, a declarat Iftimoaie, în exclusivitate pentru Click”.

Cum a fost Survivor România pentru Ionuț Iftimoaie

Acesta a fost întrebat despre cum se simte revederea cu familia sa, iar acesta a declarat că este de-a dreptul copleșit de bucurie. Fostul sportiv este fericit să fie acasă alături de cei dragi, mai ales acum de sărbători.

„A fost o surpriză mare la nivel de așteptare, mă așteptăm să fie și soția, au venit și copiii. M-au bușit lacrimile și eram de extrem de bucuros. 102 zile înseamnă enorm de mult fără ei. Timpul nu are preț. Timpul nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, a precizat fostul concurent de la Survivor România 2023.

Ionuț Iftimoaie a mai dezvăluit că nu are niciun regret cu privire la competiția Survivor România, în ciudat lucrurilor acolo. După cum bine știm acesta a declarat încă din timpul competiției că i-a părut rău că nu a cerut să fie nominalizat.

„Nu regret nimic. La nivel emoțional, faptul că uneori la o doză de nesimțire ajungi să treci peste anumite situații, dar când ești sufletist și îți pasă…Când încerci sa ii împaci pe unii îi superi pe ceilalți. La un momentan credeam că fac lucruri greșite. Orice făceam, supăram pe cineva.”, a mai subliniat acesta.

Ionuț Iftimoaie a explicat că lucrurile sunt atât de dure la Survivor, încât majoritatea concurenților ajung să uite cine sunt cu adevărat.

„Acolo uităm cine suntem. S-au folosit cuvinte dure. „Trădare!” Pe cine? Pe cel pe care îl nominalizai să plece acasă?”, a spus Iftimoaie, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și: Triunghi amoros în showbiz. Luptător MMA, părăsit de soţie pentru un concurent de la Survivor România FOTO