Ionuț „Lulu” Varodi o pune la zid pe Mirela Retegan după plecarea din Gașca Zurli: „Totul din vina ei, a trimisei Domnului pe pământ”

Ionuț Varodi sau Băcătărașul Lulu din Gașca Zurli a făcut mai multe dezvăluiri despre Mirela Retegan, fondatoarea celebrei și îndrăgitei trupe pentru copii, la scurt timp de la renunțarea acestuia la proiect.

19 mart. 2024, 14:52
Ionuț „Lulu” Varodi o pune la zid pe Mirela Retegan după plecarea din Gașca Zurli: „Totul din vina ei, a trimisei Domnului pe pământ”
Ionuț „Lulu” Varodi o pune la zid pe Mirela Retegan după plecarea din Gașca Zurli: „Totul din vina ei, al trimisei Domnului pe pământ”

Ionuț Varodi sau Lulu din Gașca Zurli, așa cum este cunoscut de o țară întreagă prin prisma rolului său din Gașca Zurli, a vorbit despre Mirela Retegan. Declarațiile șocante vin în contextul în care mai mulți membri ai trupei au demisionat la interval scurt unii de alții.

Citește și: Gașca Zurli face angajări. Mirela Retegan vrea să o înlocuiască pe Fetița Zurli. Trebuie doar să trimiți o scrisoare de intenție. ”Avem nevoie de mulți oameni”

Ionuț Varodi o pune la zid pe Mirela Retegan după plecarea din Gașca Zurli

Vero Căliman (Fetița Zurli), Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi) și-au anunțat plecarea din Gașca Zurli în urmă cu doar câteva săptămâni. De atunci, multe au fost speculațiile privind adevăratele motive pentru care aceștia au decis să părăsească proiectul îndrăgit de părinții și copiii din România.

Atât fondatoarea trupei, Mirela Retegan, cât și cei trei actori care au decis să părăsească formația au făcut declarații publice despre această schimbare bruscă. În timp ce Mirela a susținut că actorii și-au dorit să plece și să se ocupe de alte obligații din viețile lor, Ionuț Varodi aținut să o contrazică pe fosta sa șefă. Lulu din Gașca Zurli susține că lucrurile stau cu totul diferit față de cum le-a prezentat Mirela Retegan, iar unul dintre motivele care au stat la baza deciziei de a părăsi trupa a fost chiar atmosfera neplăcută din ultima perioadă, care ar fi fost cauzată chiar de aceasta.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață – rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt. La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos. La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră. Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done! Se știa de mult ca lucrurile se schimbă. Final de ianuarie, depun demisia, o lună preaviz. A lot of time pentru orice! Ca să pregătești publicul, ca să anunți ceva, ca să faci orice ai în intenție. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și că așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus. Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viață și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun. Nu am vrut să zic nimic. Am făcut un anunț, ca oamenii să știe ca sunt liber pentru colaborări. Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte. Dar nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea. Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine”, a scris Ionuț Varodi pe internet.

După demisiile pe bandă rulantă din Gașca Zurli, nu puțini au fost cei care au presupus că trupa se va destrăma, însă Mirela Retegan a dezmințit toate aceste zvonuri. Ea a explicat că proiectul va continua alături de oamenii care au rămas în formație, dar și de cei care vor fi angajați în curând.

„Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România. Gașca Zurli nu se oprește. Mai trebuie să ajungem în 275 de orașe din România ca să putem spune că am ajuns măcar o dată în fiecare oraș din țară și o să mă gândesc ce fac mai departe”, a scris Mirela Retegan, într-un mesaj postat pe Instagram.

Citește și: De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli! Mirela Retegan a recunoscut totul printre lacrimi: „M-am pregătit să renunț la tot”