Ionuţ Lupescu nu revine la UEFA după ce a pierdut lupta cu Burleanu pentru şefia FRF. Care este posibila destinaţie a Kaiserului

Lupescu a pierdut bătălia cu Răzvan Burleanu pentru președinția Federației Române de Fotbal, dar are viitorul asigurat. Potrivit digisport.ro, el nu va reveni la UEFA, acolo de unde Burleanu l-a acuzat că nu și-a dat demisia, însă are șanse mari să ajungă la FIFA.

19 apr. 2018, 08:13
Ionuţ Lupescu nu revine la UEFA după ce a pierdut lupta cu Burleanu pentru şefia FRF. Care este posibila destinaţie a Kaiserului

Ionuț Lupescu a renunțat la postul de Director al Comisiei Tehnice de la UEFA pentru a candida la președinția Federației Române de Fotbal, dar a pierdut alegerile în favoarea lui Răzvan Burleanu, astfel că acum a rămas fără loc de muncă.

Citeşte şi Dragomir, reacţie suburbană: „A făcut p… pe toţi! Pe televiziuni, pe Generaţia de Aur, pe politică. Dar bine le-a făcut!”

Întrebat imediat după alegeri dacă va reveni la UEFA, Lupescu a răspuns sec: „Deocamdată, mă duc acasă„. De altfel, Thomas Giordano, ofițerul de presă de la UEFA, a confirmat în urmă cu câteva zile și faptul că „Lupescu nu se va întoarce pe postul de la UEFA dacă va pierde alegerile FRF„.

Lupescu va ajunge însă cel mai probabil la FIFA, conform informațiilor Digi Sport. N-ar fi prima dată când fostul mijlocaș al Generației de Aur ar coopera cu forul internațional. În 2014, Ionuţ Lupescu a făcut parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA care a analizat toate cele 64 de partide de la Cupa Mondială din Brazilia.