Gigi Becali, prima reacţie despre posibila candidatură a lui Ionuţ Lupescu la Primăria Bucureşti. „E băiat deştept”

Gigi Becali a emis o părere dură despre potențiala candidatură a fostului fotbalist Ionuț Lupescu la Primăria București, susținută de PNL. Cu toate că fostul internaţional român este apreciat pentru calitățile sale, inclusiv pentru experiența sa în conducerea sportivă și managerială, patronul celor de la FCSB crede că acesta ar fi nepregătit să conducă administrația Capitalei.

05 mart. 2024, 12:56
Gigi Becali, prima reacţie despre posibila candidatură a lui Ionuţ Lupescu la Primăria Bucureşti. „E băiat deştept”
Gigi Becali, prima reacţie despre posibila candidatură a lui Ionuţ Lupescu la Primăria Bucureşti. "E băiat deştept"

Gigi Becali, prima reacţie despre posibila candidatură a lui Ionuţ Lupescu la Primăria Bucureşti. Într-o declarație controversată, Gigi Becali a subliniat că Ionuţ Lupescu, deși este un băiat deștept, nu are experiență în administrare, ceea ce ar putea să îi afecteze șansele în fața unor adversari bine pregătiți în cadrul campaniei electorale. Latifundiarul din Pipera a adăugat că cunoștințele necesare pentru a conduce eficient o primărie nu se limitează doar la aspectele sportive sau cariera în administrație.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă anunţă că Ionuţ Lupescu este testat de PNL: „A făcut parte din generaţia de aur, a făcut istorie. Vedem ce zic bucureştenii”

„Hai să-ți zic un lucru. Ionuț Lupescu e băiat deștept, dar una e să fii deștept, alta să cunoști administrația. El nu a administrat până acum ceva, o afacere, ceva, nu a condus cinci oameni nicăieri. Părerea mea este că nu va câștiga. În campanie o să vină față în față cu unii pregătiți, care știu despre șoseaua cutare, podul cutare. Ionuț habar n-are, o să rămână mască, și atunci pierzi. Ar pierde, nu are cum să câștige”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre testarea lui Ionuț Lupescu la Primăria Capitalei: „Dacă-l întreabă Nicușor Dan de conducte și PUZ-uri, se închide brusc la nonstop”

Cu toate că susține că Ionuţ Lupescu ar putea să fie un element interesant de testat în cadrul alegerilor, Gigi Becali este de părere că Nicuşor Dan ar fi departe de a fi favoritul în cursa pentru Primăria Bucureștiului: ” Oamenii nu vor fotbaliști la primărie, nu sunt toți microbiști. Oamenii se uită în campanie: „Ăsta ce face, ce nu face?”. Ei simt asta. Trebuie un administrator, cum l-au pus pe Nicușor Dan. Omul e băiat cuminte!”.