Ionuţ Lupescu primeşte credit din partea unui fost internaţional: Ar da semnalul renaşterii fotbalului românesc

Fostul internaţional Ioan Timofte consideră că Federaţia Română de Fotbal “ar intra pe mâini bune” dacă alegerile pentru preşedinţie ar fi câştigate de Ionuţ Lupescu şi ar însemna semnalul revitalizării fotbalui românesc.

28 mart. 2018, 13:37
Ionuţ Lupescu primeşte credit din partea unui fost internaţional: Ar da semnalul renaşterii fotbalului românesc

Cred că Federaţia Română de Fotbal condusă de un om cu experienţa lui Ionuţ Lupescu, un fost mare fotbalist, un bun manager, care a demonstrat şi la FRF şi la UEFA că poate face treabă, ar intra pe mâini bune şi ar fi semnalul renaşterii şi revitalizării fotbalului românesc„, a fost mesajul fostului atacant postat pe pagina de facebook a candidatului Ionuţ Lupescu.

Şi Iosif Rotariu şi-a arătat susţinerea faţă de Lupescu în cursa pentru câştigarea preşeşedinţiei FRF: „Îl voi susţine pe Ionuţ Lupescu în candidatura pentru preşedinţia FRF pentru că îl cunosc foarte bine, e un om care a dat mult fotbalului, are o experienţă acumulată şi, cu siguranţă, va face numai bine fotbalului„.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.