Ionuţ Moşteanu, USR, îi dă replica lui Florin Roman, PNL: „Aveau combinaţii cu PSD. A venit USR şi a făcut lumină”

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu i-a dat o replică dură lui Florin Roman, după ce şeful deputaţilor liberali declarase că nu poate avea încredere în USR, din moment ce aceştia atacă zi de zi PNL, în loc să pună tunurile pe PSD.

03 dec. 2020, 17:20
Ionuţ Moşteanu, USR, îi dă replica lui Florin Roman, PNL: „Aveau combinaţii cu PSD. A venit USR şi a făcut lumină”

Ionuţ Moşteanu acuză PNL de „blat” politic cu PSD, spunând că membrii celor două partide aveau în Parlament „şmecherii” şi „combinaţii”, că ambele formaţiuni mimau lupta politică, până la intrarea în Parlament a aleşilor USR, care au devoalat aceste aranjamente, fapt ce nu le-a convenit liberalilor.

„Aveau combinatiile lor, inclusiv dl Roman, smecherii cu PSD, ‘Hai ca ma fac ca marai la tine si facem opozitie’. A venit USR in parlament si s-a terminat, am facut lumina am aratat ce se intampla acolo si nu le-a convenit”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Ionuţ Moşteanu plănuieşte atacuri la Florin Roman

Conform unor mesaje publicate de News.ro, deputatul USR Ionuţ Moşteanu şi membru în Biroul Naţional al partidului i-a cerut consilierului judeţean de Alba Beniamin Todosiu să îl atace pe liderul deputaţilor PNL Florin Roman, în contextul în care „Roman îl tot atacă pe Dan”.

Atacul s-ar baza pe o postare pe Facebook din 19 august 2019 a jurnalistei Aida Zaharia care scria despre o firmă a lui Roman nedeclarată în declaraţia de integritate care a început să primească contracte cu bani publici din ianuarie 2017. În discuţia celor doi intervine şi europarlamentarul Cristian Ghinea care îl întreabă pe Todosiu „vrei şi îţi fac un text de răspuns la schelălăielile lui Roman?”, mai scrie News.ro.

Ionuţ Moşteanu: „Beni, trebuie împisă asta de către voi în Alba. Roman îl tot atacă pe Dan.”

Beniamin Todosiu, consilier judeţean la Alba: „Noi am vrut să-l atacăm dar nu ne-au dat voie de la comunicare.”

Ionuţ Moşteanu: „Punctual pe Roman acum trebuie dat tare. Vorbim mâine dacă vrei. O să dau şi eu. Împingeţi cât puteţi postarea asta şi cereţi-i să explice.”

Beniamin Todosiu: „Daţi-ne voi că dăm în ei. Voie*.”

I onuţ Moşteanu: „Îţi dau” este discuţia de pe grupul intern al USR, citată de News.ro.

Citeşte şi: Liderul deputaţilor PNL, în colimatoriul USR. Moşteanu, către un consilier din Alba: „Punctual pe Roman acum trebuie dat tare”